samaras00
80+ Silver
Dahası
Güncel yazılana göre resim çizen yapay zeka onerisi olan varmı?
Link varsa atabilirmisiniz . Google da bir tane sayfa buldum ama o mu bilemedim
Şu anda konuda bahsi geçen midjourney gibi discord'da çizim yapan cortex'in sahiplerinin yaptığı "pofu" diye bir bot var kullanımıda midjourney ile benzer, bence midjourney ile yarışabilir düzeyde ve kalitesine göre çok ucuz. Bunu paket halinde satıyorlar, içinde yapay zekalar(gpt 4o, claude 3.5 sonnet vb.), video hizmetleri vb. gibi daha birçok hizmetleri var ve sınırsız kullanılabiliyor şu anda çoğu hizmet ama yakın zamanda fiyatlandırma, sınırlamalar ve paketler hakkında güncelleme gelecekmiş.(Çizdiği örnek bir fotoğrafı bırakıyorum aşağı)Güncel yazılana göre resim çizen yapay zeka onerisi olan varmı?
Eğer almak istersen seni yönlendirebilirim.Güncel yazılana göre resim çizen yapay zeka onerisi olan varmı?
Bir bakmam lazım müsait olduğumda.Şu anda konuda bahsi geçen midjourney gibi discord'da çizim yapan cortex'in sahiplerinin yaptığı "pofu" diye bir bot var kullanımıda midjourney ile benzer, bence midjourney ile yarışabilir düzeyde ve kalitesine göre çok ucuz. Bunu paket halinde satıyorlar, içinde yapay zekalar(gpt 4o, claude 3.5 sonnet vb.), video hizmetleri vb. gibi daha birçok hizmetleri var ve sınırsız kullanılabiliyor şu anda çoğu hizmet ama yakın zamanda fiyatlandırma, sınırlamalar ve paketler hakkında güncelleme gelecekmiş.(Çizdiği örnek bir fotoğrafı bırakıyorum aşağı)
Prompt: Portrait of an aesthetic woman with glasses, cinematic lighting and shadow play, red and orange hues, portrait photography in the style of retro style, shallow depth of field, in the style of fujifilm
Alıntıyı görüntüle
Prompt: 2020 model mercedes amg siyah arkasi gozukecek plakası türk plakası olacak ve plakada "Donanım Arşİvİ" yazacak, araba frankfurt sokaklarında kaldırımda duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer almak istersen seni yönlendirebilirim.
Müsait olduğunuzda yazarsınız yardımcı olurum size.Bir bakmam lazım müsait olduğumda.
Bu arada yeni bi güncelleme gelmiş turbo ve fast modları(en hızlısı turbo, fast ise biraz daha yavaş) aşırı hızlı çiziyor artık 1-2 saniyede mükemmel görüntüler oluşturuyor gerçekten çok güzel olmuş.Teşekkürler.