Neler Yeni

Resimdeki bulanık yazıyı nasıl netleştirebilirim ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar sınavlar başladığı için çalışıyoruz müzik hocası bize zoomdan yayın açtı ve sınavı uzaktan gözükecek şekilde açıp kendi biraz sınav hakkında konuştu sınıftan biri hocam sınavları gösterdiniz diye atlayınca bizde sevindik ama okuyabilirsen 100 alırsın dedi hoca. Şimdi arkadaşlar elimde resim var şu anda kırptım bi güzel ama yazılar gerçekten okunmuyor nasıl yapabilirim yada yapabilecek bi abim kardeşim varmı ya resmi atıyorum aşağı

Ekler

• 123123123123123.jpg
    123123123123123.jpg
    71.8 KB · Hit: 5,376

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Orjinal halının üstünde oynanırsa olabilir aslında (sırf hocanızın yüzünde ki şaşkınlığı merak ettiğim için üstünde uğraşıcagim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Merhabalar, Bulanık yazıları netleştirmek için öncelikle yazıları resim şeklinde photoshopta açın. Daha sonra Filter menüsünen Sharpen’e tıklayın. Burdan Sharpen More’yi seçin ya da Ctrl + F yaparak keskinleştirme aracını alın. Daha sonra bu aracı Sharpen Tool ile netleştirmek istediğiniz yerin üstüne oturtun. Yazı biraz bulanık ya da renkleri kayık ise bu uygulama tek renk moduna alarak yazıyı biraz netleştirmenizi sağlayacaktır. Ancak aşırı derecede bulanık yazıları netleştirmek mümkün değildir. Birde Bu Programı indirip denermisin Reshade Image Super-Resolution İyi Günler

Kaynak : Turkhackteam.org

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar, Bulanık yazıları netleştirmek için öncelikle yazıları resim şeklinde photoshopta açın. Daha sonra Filter menüsünen Sharpen’e tıklayın. Burdan Sharpen More’yi seçin ya da Ctrl + F yaparak keskinleştirme aracını alın. Daha sonra bu aracı Sharpen Tool ile netleştirmek istediğiniz yerin üstüne oturtun. Yazı biraz bulanık ya da renkleri kayık ise bu uygulama tek renk moduna alarak yazıyı biraz netleştirmenizi sağlayacaktır. Ancak aşırı derecede bulanık yazıları netleştirmek mümkün değildir. Birde Bu Programı indirip denermisin Reshade Image Super-Resolution İyi Günler

Kaynak : Turkhackteam.org
Gördüm bunu hocam ama yapabileceğimi sanmıyorum biraz yardım etme şansınız varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orjinal halının üstünde oynanırsa olabilir aslında (sırf hocanızın yüzünde ki şaşkınlığı merak ettiğim için üstünde uğraşıcagim
Yardım edebilirseniz 10 numara olur

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sınavlar başladığı için çalışıyoruz müzik hocası bize zoomdan yayın açtı ve sınavı uzaktan gözükecek şekilde açıp kendi biraz sınav hakkında konuştu sınıftan biri hocam sınavları gösterdiniz diye atlayınca bizde sevindik ama okuyabilirsen 100 alırsın dedi hoca. Şimdi arkadaşlar elimde resim var şu anda kırptım bi güzel ama yazılar gerçekten okunmuyor nasıl yapabilirim yada yapabilecek bi abim kardeşim varmı ya resmi atıyorum aşağı
Sınav kolay zaten😀. Yanlış okumadıysam istiklal marşı falan soruyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bunun için aletler programlar vardir ama pahalidir

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Sınav kolay zaten😀. Yanlış okumadıysam istiklal marşı falan soruyor.
Öyle gözüküyor ama kolay sorusu sadece 1. soru heralde hiç bilmediğim sanatçılar hakkında sorular var aşağıda

Top Bottom