ekran kartı modeliniz nedir ? direct x 11 desteklemeyen bi kart muhtemelenArkadaşlar Valorant, Fortnite ve Multiversus oyunlarına girince altta verdiğim hatayı alıyorum. (Şu anda sadece belirttiğim oyunlarda aldım başka oyunlarda da olabilir)
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar hata bu. Nasıl bu hata giderilir?
Ekran kartı marka model nedir?
Akşam PC'ye geçince bakacağım. Kusura bakmayın.ekran kartı modeliniz nedir ? direct x 11 desteklemeyen bi kart muhtemelen
Akşam bakmam gerek maalesef.Driverlar kurulu mu? Kuruluysa kaldırıp tekrar kur
gerçekten kullandığın bilgisayarın ekran kartının ne olduğunu bilmiyor musun? Yoksa başka bir şey mi, çok aşırı garip çünkü düşünsene babana hergün kapının önünde duran kendisine ait olan arabasının markasını soruyorsun, baban diyor ki durun gidip ruhsata bakıp geleyimAkşam PC'ye geçince bakacağım. Kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşam bakmam gerek maalesef.
Hcm ben sistemle çok fazla ilgilenmiyorum da. Hem hep PC'yi de açmıyorum. Ders derken falan zaman kalmıyor. Ama bu akşam açarım kesinlikle. Bu arada örneklemen güzelmiş.gerçekten kullandığın bilgisayarın ekran kartının ne olduğunu bilmiyor musun? Yoksa başka bir şey mi, çok aşırı garip çünkü düşünsene babana hergün kapının önünde duran kendisine ait olan arabasının markasını soruyorsun, baban diyor ki durun gidip ruhsata bakıp geleyim
bahsettiğin oyunları oynayamazsın o ekran kartıylaNVIDIA GeForce GT 330M
Şimdi siz mi yoksa @Bugra5211 doğru söylüyorsunuz?kart dx11 de destekliyor aslında çözümünü bilmiyorum
dx 11desteklemesi oyunun açılacağı anlamına gelmez. Ayrıca laptop unuzun markası nedir?Şimdi siz mi yoksa @Bugra5211 doğru söylüyorsunuz?