sıvı soğutucu düşünmüyorum nedense varsa farklı bir öneriniz ona bakabilirimo hava soğutucusunun özelliği ne de 3500 lira yazmışlar
Bu anakart işimi görür mü ?Sistem iyi ancak fiyat yüksek taksit ile almak istiyorsan bu fiyatlara bu parçaları hepsiburadadan 9 taksit ile alabiBu
İşini görürsıvı soğutucu düşünmüyorum nedense varsa farklı bir öneriniz ona bakabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu anakart işimi görür mü ?
aga baktigin sitedeSelamlar pc toplamak istiyorum bi sitede varolan kredi kartıma 3 taksit seçeneği var buradan toplamak istiyorum. Resimdeki pc de şunu şununla değiştrsen dediğiniz parçaları söyler misiniz ? Hayırlı forumlar.
hepsine baktım hocamaga baktigin sitede
AMD Ryzen 7 9800X3D
2 x 16 GB DDR5
MSI RTX 5070 12 GB
sistemler var bunedir? bu kadar parayi buna verecegime asagidakiler daha kafi buna gore
ve bu kadar extream olmaya da gerek yok gayet su alttaki bile yeterli
![]()
VOK CHANCE 2 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
digerleri
![]()
Phoenix V2 | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Nihilstein V2 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Vector Quantum | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Apollon | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
kaldi ki 75k-80k arasi belki bunlardan daha guzel sistem bile toplayabilirsin.
hatta direk şöyle yapalımbu pc yi almakta karar kıldım diyebilirim değişmesi yükseltilmesi gereken bir şey yok diye düşünüyorum öyle mi ?aga baktigin sitede
AMD Ryzen 7 9800X3D
2 x 16 GB DDR5
MSI RTX 5070 12 GB
sistemler var bunedir? bu kadar parayi buna verecegime asagidakiler daha kafi buna gore
ve bu kadar extream olmaya da gerek yok gayet su alttaki bile yeterli
![]()
VOK CHANCE 2 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
digerleri
![]()
Phoenix V2 | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Nihilstein V2 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Vector Quantum | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Apollon | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
kaldi ki 75k-80k arasi belki bunlardan daha guzel sistem bile toplayabilirsin.
o linkte bulunan anakart o islemci icin giris seviyesinde, yeterli fakat daha iyileri de var listede istersen onlara da bakabilirsin, fakat biraz tuzlular. aio tarafinda ise bence gamepower yeterli fakat degistirebilirsen nzxt lian li asus gibi markalar var. istersen soyle yap youtube tan bu islemci icin kullanilan ve sitede listelenen aiolari arastir emin ol yeterli olani muhakkak bulursun kendinehepsine baktım hocam
Anakart bu seviye ekran kartı ve işlemci için yeterli midir ?
işlemci soğutucusu olarak gamepower sıvı soğutma nasıldır ? onun yerine daha sağlam bir soğutucu var mıdır ?
hatta direk şöyle yapalımbu pc yi almakta karar kıldım diyebilirim değişmesi yükseltilmesi gereken bir şey yok diye düşünüyorum öyle mi ?
![]()
9070xt aorus hepsiburadada 38k ydı eğer kendim toplarım diyorsanız 9 taksit şeklinde çok rahat toplayabilirsinizSelamlar pc toplamak istiyorum bi sitede varolan kredi kartıma 3 taksit seçeneği var buradan toplamak istiyorum. Resimdeki pc de şunu şununla değiştrsen dediğiniz parçaları söyler misiniz ? Hayırlı forumlar.
Anakart ı büyütmenize gerek yok zaten anakartı yükseltince 12 faz vrm li versiyon gelmiyor 8 faz oluyor bi anlamı yok 9700x için zaten up potansiyeli sınırlı olacak yükseltmek mantıksızSelamlar pc toplamak istiyorum bi sitede varolan kredi kartıma 3 taksit seçeneği var buradan toplamak istiyorum. Resimdeki pc de şunu şununla değiştrsen dediğiniz parçaları söyler misiniz ? Hayırlı forumlar.
Bu Asus Tuf serisi anakartlar niye bu kadar boş valla en gereksiz am5 anakartı olabilirler Tuf sistem için iyi olabilir ama 9k verdiğin anakarın up potansiyeli yok çok saçmaİşini görür
Pahalı be aga
8 faz 60 amper anakart giriş seviyesi değilde 9800x3d vs takabilir uv yaparak veya 170w tdp li işlemcileri uv yaparak kullanır ama 8k ya 12 faz vrm ki anakartlar varken gereksiz Tuf serisi genel olarak am5 te en boş seri Asusun bu 8 faz diretmesi deli ediyor beni upgrade potansiyeli olmalı anakartın 12 faz vrm öneriyorum ben önerirsem Tuf serisi yerine b650 m k veya m r alınabilir aynı işlevi görecektieo linkte bulunan anakart o islemci icin giris seviyesinde, yeterli fakat daha iyileri de var listede istersen onlara da bakabilirsin, fakat biraz tuzlular. aio tarafinda ise bence gamepower yeterli fakat degistirebilirsen nzxt lian li asus gibi markalar var. istersen soyle yap youtube tan bu islemci icin kullanilan ve sitede listelenen aiolari arastir emin ol yeterli olani muhakkak bulursun kendine
guzelce beni de duzelttigin icin tesekkur ederim.9070xt aorus hepsiburadada 38k ydı eğer kendim toplarım diyorsanız 9 taksit şeklinde çok rahat toplayabilirsiniz
Anakart ı büyütmenize gerek yok zaten anakartı yükseltince 12 faz vrm li versiyon gelmiyor 8 faz oluyor bi anlamı yok 9700x için zaten up potansiyeli sınırlı olacak yükseltmek mantıksız
Bu Asus Tuf serisi anakartlar niye bu kadar boş valla en gereksiz am5 anakartı olabilirler Tuf sistem için iyi olabilir ama 9k verdiğin anakarın up potansiyeli yok çok saçma
8 faz 60 amper anakart giriş seviyesi değilde 9800x3d vs takabilir uv yaparak veya 170w tdp li işlemcileri uv yaparak kullanır ama 8k ya 12 faz vrm ki anakartlar varken gereksiz Tuf serisi genel olarak am5 te en boş seri Asusun bu 8 faz diretmesi deli ediyor beni upgrade potansiyeli olmalı anakartın 12 faz vrm öneriyorum ben önerirsem Tuf serisi yerine b650 m k veya m r alınabilir aynı işlevi görecektie
Önemli değil hocam genel olarak Tuf serisi am5 te önerilen bir seri değil zaten hem aşırı pahalı hem biraz çıkınca 12 faz vrm Msi lar var gigabyte Gaming x felan var 8-9k bandında varken 6.8-8.7 vermek bunlara mantıksız 9800x3d-7800x3d kullanılır ama 7950x 170w tdpli işlemcilerde sorun çıkıyor uv yaparsın kullanılır ama 10000 ve belki 11000 serisi daha çıkacak işlemci upgrade edersin onlar çıkınca 12 faz alıpguzelce beni de duzelttigin icin tesekkur ederim.
Önemli değil hocam genel olarak Tuf serisi am5 te önerilen bir seri değil zaten hem aşırı pahalı hem biraz çıkınca 12 faz vrm Msi lar var gigabyte Gaming x felan var 8-9k bandında varken 6.8-8.7 vermek bunlara mantıksız 9800x3d-7800x3d kullanılır ama 7950x 170w tdpli işlemcilerde sorun çıkıyor uv yaparsın kullanılır ama 10000 ve belki 11000 serisi daha çıkacak işlemci upgrade edersin onlar çıkınca 12 faz alıp
psu bilmem de anakartı b850 tuf plus yap![]()
bu sistemi almayı düşünüyorum değiştirmem gereken parça var mı ?