Resmi açıklama geldi Hoşgeldin Mesut

İrfan Can > Mesut bu arada.
Bir futbolcunun kazanabileceği en büyük kupa olan dünya kupasını kazanan biri ile her ne kadar sevsem de İrfan Can'ı kıyaslamak mı? 😳
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şet sormak istiyorum kaliteli dönemini ve kariyerini önemli takımlarda ve Almanya'da geçirmiş biri "eskiyince" Türk Futboluna ne katabilir ki? Ortada milyarlar dönerken altyapıya hiç önem verilmemesi bence tartışılası bir konu. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Daha gelmeden adıyla değer kattı, sadece Abdülkadir geçmiş olsun diyerek ülke futboluna katkı sağladı.

Ne kadar oynar oynamaz bilemem ama adıyla şanıyla Mesut Fenerbahçe'ye, ligimize hayırlı olsun.

Şu anda Süper Ligde Mesuttan daha iyi bir orta saha yok. Birkaç maç sonra eğer etrafındakiler de iyi oynarsa çok çok şey katar.
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum, onu canlı izleme düşüncesi bile heyecan verici.
Keşke zamanında bu çocuk çok cılız bundan futbolcu olmaz denmeseydi de biz alabilseydik :D.

Bir şet sormak istiyorum kaliteli dönemini ve kariyerini önemli takımlarda ve Almanya'da geçirmiş biri "eskiyince" Türk Futboluna ne katabilir ki? Ortada milyarlar dönerken altyapıya hiç önem verilmemesi bence tartışılası bir konu. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Evet eskimiş mesut 32 yaşında dünya starı Falcao emekli olmak üzere.

Geri