robin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,852
ne alaka?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk bayrağı dövmesi var.
ne alaka?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk bayrağı dövmesi var.
Fatih Terim gelirsen yedek bırakırım, cılızsın dedikten sonra gelmesini beklemek saçma, tabii kendindede hata var fakat gelmesinin sebebi o. Hala Türk kendisi.ne alaka?
ahaha aynenFatih Terim gelirsen yedek bırakırım, cılızsın dedikten sonra gelmesini beklemek saçma, tabii kendindede hata var fakat gelmesinin sebebi o. Hala Türk kendisi.
Daha kavga çıksın istemem, Mesut'u izleyin azahaha aynen
Bir futbolcunun kazanabileceği en büyük kupa olan dünya kupasını kazanan biri ile her ne kadar sevsem de İrfan Can'ı kıyaslamak mı?İrfan Can > Mesut bu arada.
Daha gelmeden adıyla değer kattı, sadece Abdülkadir geçmiş olsun diyerek ülke futboluna katkı sağladı.Bir şet sormak istiyorum kaliteli dönemini ve kariyerini önemli takımlarda ve Almanya'da geçirmiş biri "eskiyince" Türk Futboluna ne katabilir ki? Ortada milyarlar dönerken altyapıya hiç önem verilmemesi bence tartışılası bir konu. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Evet eskimiş mesut 32 yaşında dünya starı Falcao emekli olmak üzere.Bir şet sormak istiyorum kaliteli dönemini ve kariyerini önemli takımlarda ve Almanya'da geçirmiş biri "eskiyince" Türk Futboluna ne katabilir ki? Ortada milyarlar dönerken altyapıya hiç önem verilmemesi bence tartışılası bir konu. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Falcao'nun da bir yararı olmadı ki? Bir şey demedim ben.Evet eskimiş mesut 32 yaşında dünya starı Falcao emekli olmak üzere.