Neler Yeni

Resmi Gazete ile Bugün Gelen Zamlar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
@İceWolf lan terlik zamlardan memnunsunuz herhalde :)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Yok yok, işlerim vardı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka, sen meseleye savunmak olarak baktığın sürece seçim kaybedeceksin. Senin kafanda olsak, deprem bölgesine bedava ev yapacağını söyleyen KK'ye oy verirdik.
Siz bu kafayla pek bir yere varamazsınız bence.

Yok yok, işlerim vardı sadece.

Kanka, sen meseleye savunmak olarak baktığın sürece seçim kaybedeceksin. Senin kafanda olsak, deprem bölgesine bedava ev yapacağını söyleyen KK'ye oy verirdik.
Bu arada çoğu kişi kk severek vermedi zaten.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
İktidarımızın 26. yılını dolduracağız. Daha nereye varalım. Kanuni ile mi yarışalım?

Öyle veya böyle, oy verdiniz sonuçta.
Senin anlamadığın kesin çoğu kişi mecbur verdi isteyerek değil rte verecek halimiz yok mültecilerle ve bir sürü sorunlar var tabi siz at gözlüğü takmaya devam edin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Senin anlamadığın kesin çoğu kişi mecbur verdi isteyerek değil rte verecek halimiz yok mültecilerle ve bir sürü sorunlar var tabi siz at gözlüğü takmaya devam edin
Aynen, KK gelse tüm "sorunlar" giderilecekti zaten...

Bura.K

80+ Silver
Aynen, KK gelse tüm "sorunlar" giderilecekti zaten...
Vallahi ikisi de aynı pok. Ama şunu bilin bu sorunları basımıza saran bas sorumlusuna oy vermek ayrı bir şeydir. Sizin dediğiniz “zaten öleceğim barı intihar edeyim de erken öleyim” mantigidir.
İktidarımızın 26. yılını dolduracağız.
Bir iktidarın hangi ülke olursa olsun 26 yıl başta durması marifet değildir. Al, bak her kadroda iktidarın adamları var. 3 maymunu oynayayim deme sende biliyorsun bunu. Resmen kendi otoritesini kurdu adamlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben öyle bir şey demedim senin kadar cahil birisini görmedim.
KK'ye oy vermeyi teşvik etmemiş olsan inanırım şu söylediklerine...

Vallahi ikisi de aynı pok. Ama şunu bilin bu sorunları basımıza saran bas sorumlusuna oy vermek ayrı bir şeydir. Sizin dediğiniz “zaten öleceğim barı intihar edeyim de erken öleyim” mantigidir.
Bizim yaptığımız intihara koşmak değil. Ülkenin en refah dönemini, Ak Parti hükümeti ile yaşadık. Yine Ak Parti hükümeti ile o refahın daha ötesini yaşayacağımızı düşündüğümüz için Erdoğan'a oy veriyoruz.

Bir iktidarın hangi ülke olursa olsun 26 yıl başta durması marifet değildir. Al, bak her kadroda iktidarın adamları var. 3 maymunu oynayayim deme sende biliyorsun bunu. Resmen kendi otoritesini kurdu adamlar.
Marifet olan, çok partili sisteme geçildiği günden bu yana tek bir kez bile iktidar olamamak mıdır? Erdoğan'ın kendi otoritesini kurması konusunda bir eleştirim yok benim. 3 maymunu oynamalık bir şey yok yani. Kabul ediyorum ve takdir de ediyorum.

Bura.K

80+ Silver
Bizim yaptığımız intihara koşmak değil. Ülkenin en refah dönemini, Ak Parti hükümeti ile yaşadık. Yine Ak Parti hükümeti ile o refahın daha ötesini yaşayacağımızı düşündüğümüz için Erdoğan'a oy veriyoruz.
Ülkenin en refah dönemini AKP ile yasamanızın sebebi Kemal Derviş Ekonomi Politikası ve ABD Parasal Genişleme dönemidir. Ülkelerin hepsine bol keseden döviz geldi. Siz refah dönemi için ABD’nin ağzına bakıyorsunuz galiba? Çünkü o zamanki Refahın sebebi AKP değildir. ABD'dir.
Marifet olan, çok partili sisteme geçildiği günden bu yana tek bir kez bile iktidar olamamak mıdır?
Ben kaybetmeyi marifet saymıyorum. Ama 20 yıldan fazla bir parti, İktidar olursa güç zehirlenmesi yaşar. Dünyada örneği yoktur mesela bu durumun.
Bana dünyada tek bir örnek gösteremezsin, 22 yıl İktidarda olup hala daha ülkesini iyi yönetebilen, düşünebilen, bir iktidar yoktur.

AKP döneminde en sallantılı dönemimizi yaşadık, yaşıyoruz. ABD'nin Parasal Genişleme dönemini bekleyecek olursak yanarız biz ki öyle bir dönem artık gelmez. ABD şu anda Doları güçlendirmeye çalışıyor.

Son düzenleme:

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
İktidarımızın 26. yılını dolduracağız. Daha nereye varalım. Kanuni ile mi yarışalım?

Öyle veya böyle, oy verdiniz sonuçta.
la ciddi ciddi savunan biri varmış ben npc sanıyordum la sizi kanlı canlı sınız yani oha dünyam başıma yıkıldı böyle insanalr var be yaşıyorlar wow alşsdkfjasşlkdjaşkl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom