Sence 2007'de gelen döviz direkt biter mi? Komiklik mi yapıyorsun sen yoksa bilmeden mi konuşuyorsun? 2014'den sonra ülkenin zaten yavaştan dövizi erimeye başladı.
Bu ülkede muhalefet var biliyorsun değil mi? Hani muhalifiz. İftira attığımızı nereden çıkardın? İftiralara zaten yeni çıkan yasayla yaptırım uygulanıyor
Ukrayna'ya silah satıp Rusya ile ticaret yapıyoruz. Peki neden bir düşün bakalım. Rusya bizi çok mu seviyor
Rusya, Yıllardır Karadeniz hayaliyle yaşıyor. Ayrıca Türkiye gibi bir stratejik ortağı da kendi tarafında istiyor. Rusya ile kardeş değiliz. Bizi can dostu gibi sevmiyor.
Sen ülkenin iyi yönetildiğini düşünüyorsan acıyorum sana. Sana burada bir sürü Diplomatik facia gösteririm. "Faiz sebeptir Enflasyon" denklemini uyduran ve Fitch'in İstanbul Ofisini kapattırmak zorunda bıraktıran bir şahıs bu. Kimse ondan emir alamadan hareket edemiyor, neyden bahsediyorsun sen? Erdoğan değil miydi "talimat dinlemiyor diye görevden aldık" diyen
Al şu konuyu oku biraz bilgilen.
Evet, biraz detaylı ve uzun bir konu olacak. 5 Ana Madde altında anlatacağım. Açık temada iseniz Karanlık temaya geçiş yapın. Kolları sıvayıp başlayalım... 1. TÜRKİYE'NİN ESKİ EKONOMİK MODELİNİ TANIYALIM Evet, konuya geçmeden önce Türkiye'nin eski Ekonomik Modelini tanımamız gerek...
forum.donanimarsivi.com
Üreten ülkeymiş. Daha sen madenden çıkardığın borun yarısını bile işleyemiyorsun. Onu geçtim sözde ihracat artışı var ama ithalat her seferinde ihracata kıyas katlanarak artıyor. Dış açığa girmeyeceğim, depremden dolayı.
Darbeci zihin dediğini anlayamadım. Erdoğan Gülen'e gelmesi için yalvarıyordu adeta. AKP'li yetkili çıkıp "darbeyi 1 ay önceden biliyorduk" açıklaması yapıyor. Formaliteden darbeye kanıyorsunuz siz. MGK tarafından yapılacak darbe YSCS konseyi denen saçma bir konseyle yapılıyor. Halkın desteği yok, askerler neyin olduğunu bilmiyor. Böyle darbe mi olur? Kafanız mı iyi sizin?
Al-satçı ülke konumuna gram yakın değiliz. Cumhuriyet tarihinin en sallantılı dönemini yaşıyoruz çünkü en fazla yolsuzluk, torpillik, cehalet ve yobazlık, tarikat bu dönemde ortaya çıktı. Dış açığı falan saymıyorum bile.
Sen partini savunmaya devam et