@Fevkelade1i üç maymunu oynuyor benceşu fevkalade1 miydi neydi nerde o ya bu zamlara karsi bi savunsun reisini
@Fevkelade1i üç maymunu oynuyor benceşu fevkalade1 miydi neydi nerde o ya bu zamlara karsi bi savunsun reisini
TİXKGZKVZKGXKGXKGXOG@Fevkelade1i üç maymunu oynuyor bence
Yok yok, işlerim vardı sadece.@Fevkelade1i üç maymunu oynuyor bence
Kanka, sen meseleye savunmak olarak baktığın sürece seçim kaybedeceksin. Senin kafanda olsak, deprem bölgesine bedava ev yapacağını söyleyen KK'ye oy verirdik.şu fevkalade1 miydi neydi nerde o ya bu zamlara karsi bi savunsun reisini
Siz bu kafayla pek bir yere varamazsınız bence.Yok yok, işlerim vardı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka, sen meseleye savunmak olarak baktığın sürece seçim kaybedeceksin. Senin kafanda olsak, deprem bölgesine bedava ev yapacağını söyleyen KK'ye oy verirdik.
Bu arada çoğu kişi kk severek vermedi zaten.Yok yok, işlerim vardı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka, sen meseleye savunmak olarak baktığın sürece seçim kaybedeceksin. Senin kafanda olsak, deprem bölgesine bedava ev yapacağını söyleyen KK'ye oy verirdik.
İktidarımızın 26. yılını dolduracağız. Daha nereye varalım. Kanuni ile mi yarışalım?Siz bu kafayla pek bir yere varamazsınız bence.
Öyle veya böyle, oy verdiniz sonuçta.Bu arada çoğu kişi kk severek vermedi zaten.
Senin anlamadığın kesin çoğu kişi mecbur verdi isteyerek değil rte verecek halimiz yok mültecilerle ve bir sürü sorunlar var tabi siz at gözlüğü takmaya devam edinİktidarımızın 26. yılını dolduracağız. Daha nereye varalım. Kanuni ile mi yarışalım?
Öyle veya böyle, oy verdiniz sonuçta.
Aynen, KK gelse tüm "sorunlar" giderilecekti zaten...Senin anlamadığın kesin çoğu kişi mecbur verdi isteyerek değil rte verecek halimiz yok mültecilerle ve bir sürü sorunlar var tabi siz at gözlüğü takmaya devam edin
Vallahi ikisi de aynı pok. Ama şunu bilin bu sorunları basımıza saran bas sorumlusuna oy vermek ayrı bir şeydir. Sizin dediğiniz “zaten öleceğim barı intihar edeyim de erken öleyim” mantigidir.Aynen, KK gelse tüm "sorunlar" giderilecekti zaten...
Bir iktidarın hangi ülke olursa olsun 26 yıl başta durması marifet değildir. Al, bak her kadroda iktidarın adamları var. 3 maymunu oynayayim deme sende biliyorsun bunu. Resmen kendi otoritesini kurdu adamlar.İktidarımızın 26. yılını dolduracağız.
Ben öyle bir şey demedim senin kadar cahil birisini görmedim.Aynen, KK gelse tüm "sorunlar" giderilecekti zaten...
KK'ye oy vermeyi teşvik etmemiş olsan inanırım şu söylediklerine...Ben öyle bir şey demedim senin kadar cahil birisini görmedim.
Bizim yaptığımız intihara koşmak değil. Ülkenin en refah dönemini, Ak Parti hükümeti ile yaşadık. Yine Ak Parti hükümeti ile o refahın daha ötesini yaşayacağımızı düşündüğümüz için Erdoğan'a oy veriyoruz.Vallahi ikisi de aynı pok. Ama şunu bilin bu sorunları basımıza saran bas sorumlusuna oy vermek ayrı bir şeydir. Sizin dediğiniz “zaten öleceğim barı intihar edeyim de erken öleyim” mantigidir.
Marifet olan, çok partili sisteme geçildiği günden bu yana tek bir kez bile iktidar olamamak mıdır? Erdoğan'ın kendi otoritesini kurması konusunda bir eleştirim yok benim. 3 maymunu oynamalık bir şey yok yani. Kabul ediyorum ve takdir de ediyorum.Bir iktidarın hangi ülke olursa olsun 26 yıl başta durması marifet değildir. Al, bak her kadroda iktidarın adamları var. 3 maymunu oynayayim deme sende biliyorsun bunu. Resmen kendi otoritesini kurdu adamlar.
Ülkenin en refah dönemini AKP ile yasamanızın sebebi Kemal Derviş Ekonomi Politikası ve ABD Parasal Genişleme dönemidir. Ülkelerin hepsine bol keseden döviz geldi. Siz refah dönemi için ABD’nin ağzına bakıyorsunuz galiba? Çünkü o zamanki Refahın sebebi AKP değildir. ABD'dir.Bizim yaptığımız intihara koşmak değil. Ülkenin en refah dönemini, Ak Parti hükümeti ile yaşadık. Yine Ak Parti hükümeti ile o refahın daha ötesini yaşayacağımızı düşündüğümüz için Erdoğan'a oy veriyoruz.
Ben kaybetmeyi marifet saymıyorum. Ama 20 yıldan fazla bir parti, İktidar olursa güç zehirlenmesi yaşar. Dünyada örneği yoktur mesela bu durumun.Marifet olan, çok partili sisteme geçildiği günden bu yana tek bir kez bile iktidar olamamak mıdır?
la ciddi ciddi savunan biri varmış ben npc sanıyordum la sizi kanlı canlı sınız yani oha dünyam başıma yıkıldı böyle insanalr var be yaşıyorlar wow alşsdkfjasşlkdjaşklİktidarımızın 26. yılını dolduracağız. Daha nereye varalım. Kanuni ile mi yarışalım?
Öyle veya böyle, oy verdiniz sonuçta.