O mavi şeyi (klipsi) kesmeden çıkartamazsın harcadığın enerjiye yazıkkesmeden çıkarmı acaba bu
hee tamamdırO mavi şeyi (klipsi) kesmeden çıkartamazsın harcadığın enerjiye yazık
bu psu rtx 3050 yi çalıştırır mı sence?O mavi şeyi (klipsi) kesmeden çıkartamazsın harcadığın enerjiye yazık
tmamdır saolun 500W bu aradaÖncelikle psu nun kaç watt olduğunu belirtirsen daha iyi olur. Ek olarak çok aram yok istersen bu soruyla alakalı bir konu açabilirsin. Bu arada sertifakalı güvenilir bir psu kullanmanı tavsiye ederim. 500 W üstündeyse çalıştırabileceğini düşünüyorum ama en sağlıklısı konu açman olur.
size kaç oldu söylüyorum o psu 312w max güç veriyor yakacaksınız sistemitmamdır saolun 500W bu arada
ulan ya ne hevesle aldım 1 hafta daha belkicemsize kaç oldu söylüyorum o psu 312w max güç veriyor yakacaksınız sistemi
sence bu alınır mıulan ya ne hevesle aldım 1 hafta daha belkicem
650 veya 750 W sertifikalı psu satın alırsın veya konu aç tavsiye versinler . Ekran kartının patlamasındansa 1 hafta beklemen daha okeyulan ya ne hevesle aldım 1 hafta daha belkicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence bu alınır mı
hocam taksanız bile sistemi asla ama asla yüke sokmayın ben bu konuda size cevap veren kişilerden çok daha deneyimliyim iki youtube videosu izleyip forumda esap açıp insanlara yrdımcı oluyoruz diyorlar fakat bilmiyorlar sizin psunuz çok kalitesiz üzerindeki değerlere göre max. 312w veriyor ama bu max. değere muhtemelen psu 250w gücü girdiği an kafayı yemeye başlar bir voltaj hatasına en iyi ihtimalle anakartı yakarsınızulan ya ne hevesle aldım 1 hafta daha belkicem
3050 için 650w gerek yok kaliteli 450w bile yeter fakat 500watt ben tavsiye ettim arkadaşa650 veya 750 W sertifikalı psu satın alırsın veya konu aç tavsiye versinler . Ekran kartının patlamasındansa 1 hafta beklemen daha okey
sana birkaç şey sorsam psu alcamda uyumluluk hakkındahocam taksanız bile sistemi asla ama asla yüke sokmayın ben bu konuda size cevap veren kişilerden çok daha deneyimliyim iki youtube videosu izleyip forumda esap açıp insanlara yrdımcı oluyoruz diyorlar fakat bilmiyorlar sizin psunuz çok kalitesiz üzerindeki değerlere göre max. 312w veriyor ama bu max. değere muhtemelen psu 250w gücü girdiği an kafayı yemeye başlar bir voltaj hatasına en iyi ihtimalle anakartı yakarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
3050 için 650w gerek yok kaliteli 450w bile yeter fakat 500watt ben tavsiye ettim arkadaşa