Yardım Reverse fan yerine normal fan takmak çirkin mi durur ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
417
Arkadaşlar lianliden akvaryum kasa almayı düşünüyorum. İçine de 10 tane fan koyim diyorum fakat haftalardır reverse fanların stokları gelmiyor. Kasanın içine komple normal olanlardan döşesem sizce çok mu kötü durur ? Yani aslında kasanın yan ve alt panelini kastediyorum. Çünkü üst ve egzoza zaten normal fan konuyor. Yan ve alt panele ise reverse yerine normal fan koyarsam ve fanların arka çentikleri gözükünce çirkin mi durur ?

Arkadaşlar lianliden akvaryum kasa almayı düşünüyorum. İçine de 10 tane fan koyim diyorum fakat haftalardır reverse fanların stokları gelmiyor. Kasanın içine komple normal olanlardan döşesem sizce çok mu kötü durur ? Yani aslında kasanın yan ve alt panelini kastediyorum. Çünkü üst ve egzoza zaten normal fan konuyor. Yan ve alt panele ise reverse yerine normal fan koyarsam ve fanların arka çentikleri gözükünce çirkin mi durur ?
Nİye dursun kardeşim sonuçta oda bir akvaryum kasa illa lianli alacak degisilsin bir ton argb güzel fanlar var

Nİye dursun kardeşim sonuçta oda bir akvaryum kasa illa lianli alacak degisilsin bir ton argb güzel fanlar var
kasayı ve fanları lianli almak konusunda kararım net aslında hocam , sadece fanların reverse olanları yok maalesef ona takıldı kafam

şahsi fikrimi söylüyorum o kadar para verip lian li kasa alıp da reverse olmayan fan takarsan kasanın tüm olayı gider bu arada reverse fan var lian li nin incehesapta ve jumbumda

Son düzenleme:
şahsi fikrimi söylüyorum o kadar para verip lian li kasa alıp da reverse olmayan fan takarsan kasanın tüm olayı gidiyor bu arada reverse fan var lian li nin incehesapta ve jumbumda
hocam SL infinity wireless model fanlarını beğendim lianli'nin. Fakat bu fanların reverse olanları epeydir stokta yok. Siz hangisini kastettiniz ?

hocam SL infinity wireless model fanlarını beğendim lianli'nin. Fakat bu fanların reverse olanları epeydir stokta yok. Siz hangisini kastettiniz ?
jumbuma gir orda tüm lian li fanları var hepsi stokta hocam bende fanlardan alacağım vision compact kasaya takacağım ama henüz almadım benim alacağım model SL Wireless

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,208
Son üye
emrevia
Geri