Revi̇ Os Nereden Nasil İndi̇rebi̇li̇ri̇m

Reaksiyon skoru
3
ARKADAŞLAR BEN VALORANTTA DÜŞÜK FPS DEĞERLERİ ALIYORUM İNTERNETTE REVİ OS İŞLETİM SİSTEMİNİN NORMAL WİNDOWSA GÖRE DAHA PERFORMANSILI OLDUĞUNU GÖRDÜM BU DOĞRUMU DOĞRUYSA NASIL İNDİREBİLİRİM VALORANTTA ŞÖYLE 5 10 FPS BİLE ARTTSA BENİM İÇİN KAR DEĞER Mİ

hocam değer mi indirmeye fps artışı yaşar mıyım

Resmi olmayan Windows sürümlerini güvenlik amacıyla önermiyorum.

spOS, ReviOS, Ghost Spectre, ggOS kullandım güvenlik açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım ama şuan ggOS veya ReviOS öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam değer mi indirmeye fps artışı yaşar mıyım
İşletim sistemi değişikliği FPS'ten ziyade sistem gecikmesi ve tepkisini önemli ölçüde pozitif yönde geliştiriyor. Sistemide rahatlatıyor boşta ve oyunda kullanılan bellek miktarında da düşüşler gözlemleniyor kısacası hafifletilmiş ve sistem gecikmesi düşürülmüş windows denebilir. Ben spOS kurduğumda fpsimde artmıştı mesela bu değişiklik gösterebilir ama.

spOS, ReviOS, Ghost Spectre, ggOS kullandım güvenlik açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım ama şuan ggOS veya ReviOS öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşletim sistemi değişikliği FPS'ten ziyade sistem gecikmesi ve tepkisini önemli ölçüde pozitif yönde geliştiriyor. Sistemide rahatlatıyor boşta ve oyunda kullanılan bellek miktarında da düşüşler gözlemleniyor kısacası hafifletilmiş ve sistem gecikmesi düşürülmüş windows denebilir. Ben spOS kurduğumda fpsimde artmıştı mesela bu değişiklik gösterebilir ama.

spOS NEREDEN İNDİREBİLİRİM

Geri