Neler Yeni

Revios yada atlas os

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
revios veya atlasos kurmak istiyorum ama bazı sebeplerden kurduktan sonra silmem gerekiyor custom os kurup sonrasında silersem ayarlar geçerli kalmaya devam eder mi hala?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
custom iso sonrası orjinal iso kuracaksan hayır ayarlar gider
revios veya atlasos zaten orj isonun üzerine yazıyor w10da kullanıyordum mecbur w11 geçtim ve oyunlarda lag yapıyor gibi hissediyorum şuan pc hızlandırmak rahatlatmak için custom os kurmam gerekiyor aynı zamandada custom osun kurulu olduğunu belli olmaması gerekiyor yani kaldırmam lazım demek istediğim bu pcyi hem iş hem oyun için kullanıyorum kısacası.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
revios veya atlasos zaten orj isonun üzerine yazıyor w10da kullanıyordum mecbur w11 geçtim ve oyunlarda lag yapıyor gibi hissediyorum şuan pc hızlandırmak rahatlatmak için custom os kurmam gerekiyor aynı zamandada custom osun kurulu olduğunu belli olmaması gerekiyor yani kaldırmam lazım demek istediğim bu pcyi hem iş hem oyun için kullanıyorum kısacası.
öyle bir seçeneğin yok, olmadı iki işletim sistemi kurmayı dene yt de var videolar, oyun için atlasos winteros neyse ona girersin iş için normal windows a

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
An10im1i
Dual boot üzerine bir araştırma yap. Yöntem hoşuna giderse denersin.
Lakin iş ile oyunu aynı cihazda tutmak yine risklidir.

Top Bottom