Neler Yeni

Reyna mı Yoru mu açmalıyım?

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Arkadaşlar herkese selamlar. Valorantta omen karakterini açmaktayım. Kontratı bitince başka bi karakteri açmaya başlıcam. Sizce yoru mu reyna mı ilk olarak açayım. Şahsen ben yorunun ulti, teleport özellikleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini önce açayım.
aim in iyiyse reynayı açmanı öneririm çünkü reyna adam vurdukça özelliklerini kullanıyor

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Reyna bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert Kantarcı
Arkadaşlar herkese selamlar. Valorantta omen karakterini açmaktayım. Kontratı bitince başka bi karakteri açmaya başlıcam. Sizce yoru mu reyna mı ilk olarak açayım. Şahsen ben yorunun ulti, teleport özellikleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini önce açayım.
knk bak yoru çok tahmin edilir olduğu için biraz geri planda kalıyo ama reyna her yerden kendi başına çıkabiliyor yami reyna alman senin için daha yararlı olur

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum hepsini değerlendircem yorumların iyi günler herkese

Komando41.

80+ Silver
reyna

Top Bottom