Ayıptan kastım şu şekilde dostum okadar kişi bu sistemi almak için can atıyor bu adam çıkar için gelip sistemi aldığı fiyattanda fazla koyuyor benim kızdığım olay buParası olan bir şeyler deniyor işte yapacak bir şey var mı hocam yok
Ayıp bir şey değil gayette mantıklı
İstediğini yapabilir ki hocamAyıptan kastım şu şekilde dostum okadar kişi bu sistemi almak için can atıyor bu adam çıkar için gelip sistemi aldığı fiyattanda fazla koyuyor benim kızdığım olay bu
Abdullah abi doğru demiş ama bu tür olaylar beni ve diğer PC hayalleri olan insanları üzüyorYöneticinin mesajını paylaşmak isityorum.
MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi
Bu istediği fiyata satar diye düşünmeye devam edin 500 dolardan satişa çikan karti en düşüğu 6300 TL den almaya devam edersiniz. Kâr ın da bir sınırı vardır. bak kardeşim kurum-kuruluş gibi yerlerin fahiş fiyat koyması doğru değil yasalara görede doğru değil fakat o sistemlerin satıldığı yer...forum.donanimarsivi.com
Yapacak bir şey yok bunları engelleyemeyiz laf anlatamayız yine bildiklerini okurlar olan yine parası olmayanlara olur.Arkadaş donanım arşivi d5 sistemi almış Ekran kartını aldığı fiyattan satıyor ayıp denen bir şey var okadar hayal kuran insan var keşke böyleleri almasa ihtiyacı olan hayal kuran birileri alsa
Alıntıyı görüntüle
Çok doğru "Herkesin etik davranmasını bekleyemezsiniz" lafı hırsıza yapma günah desende yine bildiğini okur.Yöneticinin mesajını paylaşmak isityorum.
MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi
Bu istediği fiyata satar diye düşünmeye devam edin 500 dolardan satişa çikan karti en düşüğu 6300 TL den almaya devam edersiniz. Kâr ın da bir sınırı vardır. bak kardeşim kurum-kuruluş gibi yerlerin fahiş fiyat koyması doğru değil yasalara görede doğru değil fakat o sistemlerin satıldığı yer...forum.donanimarsivi.com