- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,180
15-16 civarı görünüyor modemdeki hızın senin. İndirmedeki SNR değeri düşük ama 3-4 MBPS almaman gerekiyor.
Hattında ciddi fiziksel sorun var hat değerlerini paylaşabilirsen kontrol edelim
Akşamları 10mbps kadar çıkıyor çevredeki insanların internet kullanımı azaldıkça özellikle geç saatlerde internet biraz hafifliyor bende gece aktif kulanıyorum15-16 civarı görünüyor modemdeki hızın senin. İndirmedeki SNR değeri düşük ama 3-4 MBPS almaman gerekiyor.
Hangisi olduğunu bilmiyorum açıkcasıSnr değerin çok düşük adsl mı altyapın yoksa sen ADSL mı kullanıyorsun
Netspeed den altyapıni sorgula bak bakalım belki VDSL vardır sen adsl kullanıyorsun adsl de de hız düşük olur ve çok sapma yaşarsınAkşamları 10mbps kadar çıkıyor çevredeki insanların internet kullanımı azaldıkça özellikle geç saatlerde internet biraz hafifliyor bende gece aktif kulanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi olduğunu bilmiyorum açıkcası
Hocam şöyle bir sonuç çıktıNetspeed den altyapıni sorgula bak bakalım belki VDSL vardır sen adsl kullanıyorsun adsl de de hız düşük olur ve çok sapma yaşarsın
He maalesef ki pekte yapacak bişey yok adsl altyapı var ve santrale de çok uzaksın hem kayıp olur hem crc pkts hataları artar adsl de bu normaldir akşamları hızın daha da düşer 10mbps lere kadarHocam şöyle bir sonuç çıktı
808M diyor ben 709Metreden 50mbps destekliyor hat ve 24mbps kullanıyorum Sende 35mbps kullanabilirsin Fakat adsl portasın. 16üzeri cıkmasın belki 24mbps zorlasan cıkarsın anca.Hocam şöyle bir sonuç çıktı
Anladım teşekkürler bu durumda çaresizce altyapı beklemeketen başka yapacak bir şey yok sanırımHe maalesef ki pekte yapacak bişey yok adsl altyapı var ve santrale de çok uzaksın hem kayıp olur hem crc pkts hataları artar adsl de bu normaldir akşamları hızın daha da düşer 10mbps lere kadar
Ayn öyle bulunduğun bölgede imza topla binadan evlerde müdürlüğe gidip dilekçe verin turknet e altyapı istiyorum diye başvuru yapın sitesindenAnladım teşekkürler bu durumda çaresizce altyapı beklemeketen başka yapacak bir şey yok sanırım
AtlantisNet dende altyapı talebi oluşturun.Ayn öyle bulunduğun bölgede imza topla binadan evlerde müdürlüğe gidip dilekçe verin turknet e altyapı istiyorum diye başvuru yapın sitesinden
İç tesisata müdahale edebilirmiyim bilmiyorum ev kira, internet alt yapı üzerinden değil yolun kenarındaki odundan bir direk üzerinden geliyor, modem baya eski ilk aldığım modem hiç değişmedim tt nin herkese verdiği dandik modemlerden internet düzelirse değiştirmeyi düşünürüm. hat güncellemesi başvurusunu arayıp mı yapmalıyım fiber altyapı başvurusuda yapacağım. tavsiyeler için teşekkürler1. İç tesisat yenile
2. Kablolu bağlantı
3. Modeminiz cok ısınıyor sanrım baya kullanımı var modem alınız vr300 filen.
4. hat güncellenmesi iste
5. Modemini ve mevcut wifi driver güncelle ve windowsu
6. vpn kullanma
16mbps paketesin zaten. GökNet üzerinden altyapı sorgulama yap. Fiber altyapı talebi oluştur.
808M diyor ben 709Metreden 50mbps destekliyor hat ve 24mbps kullanıyorum Sende 35mbps kullanabilirsin Fakat adsl portasın. 16üzeri cıkmasın belki 24mbps zorlasan cıkarsın anca.
Umarım bu konuda benimde yüzüm gülerAtlantisNet dende altyapı talebi oluşturun.
Ben istedim fiber gelmedi. Kendileri aradı istiyormusunuz diye kabul ettik geldi fiber 3-4 gün icinde fiberliyim![]()
Hat güncellemesini mh tarafından yapılır.İç tesisata müdahale edebilirmiyim bilmiyorum ev kira, internet alt yapı üzerinden değil yolun kenarındaki odundan bir direk üzerinden geliyor, modem baya eski ilk aldığım modem hiç değişmedim tt nin herkese verdiği dandik modemlerden internet düzelirse değiştirmeyi düşünürüm. hat güncellemesi başvurusunu arayıp mı yapmalıyım fiber altyapı başvurusuda yapacağım. tavsiyeler için teşekkürler
Umarım gülerİç tesisata müdahale edebilirmiyim bilmiyorum ev kira, internet alt yapı üzerinden değil yolun kenarındaki odundan bir direk üzerinden geliyor, modem baya eski ilk aldığım modem hiç değişmedim tt nin herkese verdiği dandik modemlerden internet düzelirse değiştirmeyi düşünürüm. hat güncellemesi başvurusunu arayıp mı yapmalıyım fiber altyapı başvurusuda yapacağım. tavsiyeler için teşekkürler
Umarım bu konuda benimde yüzüm güler