RGB ışık ayarlama

Reaksiyon skoru
3
abdullah abının paylaştıgı 5400 tl pc aldım kasa sadece kırmızı yanıyor ışıkları rgb nasıl ayarlayabilirim.

Spec Delta kasanın içinden RGB kontrolcü çıkıyor olması lazım oradan RGB hızını ve modunu ayarlayabiliyorsunuz.

abdullah abının paylaştıgı 5400 tl pc aldım kasa sadece kırmızı yanıyor ışıkları rgb nasıl ayarlayabilirim.
Kumanda Çıkması Gerekiyor. Olmadı Kasanın İçinde Ledler İçin Kumanda Gibi Minik Bir Şey Olacak Onu Bulman Lazım

değiştirmem için kasanın ıcıne mı açmam gerkiyor kumanda gıbı bırseyı yokmu yada kasanın dısından değiştiremiyorum yanı oylemi
malesef kasnın içinde sadece kontrolcu var manuel kumandalı değil diye biliyorum.Montaj yaparken (kim yaptıysa) elle ulaşabilicek yere koyması lazım .

Kumanda Çıkması Gerekiyor. Olmadı Kasanın İçinde Ledler İçin Kumanda Gibi Minik Bir Şey Olacak Onu Bulman Lazım
sadece kasanın ıcınde kontrolcu var işte dısardan kontrol edemıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malesef kasnın içinde sadece kontrolcu var manuel kumandalı değil diye biliyorum.Montaj yaparken (kim yaptıysa) elle ulaşabilicek yere koyması lazım .
kasayı açarak mı ledlerı değiştirmem lazım değil mi

sadece kasanın ıcınde kontrolcu var işte dısardan kontrol edemıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasayı açarak mı ledlerı değiştirmem lazım değil mi
Kasanın içinde bir kontrolcu olması lazım üstünden ve altından kablo giren. Ordan Ayarlayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,224
Üyeler
194,230
Son üye
eozgilik
Geri