Desteği olmayan anakarta kontrolcü bağlayınca desteği gelecek mi sanıyorsun?Anakartımda Argb desteği yok kule tipi soğutucumun rgb sini bağlayamadım bana önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı ?
Kontrolcü kumandası ile kontrol edebilir ledleri.Desteği olmayan anakarta kontrolcü bağlayınca desteği gelecek mi sanıyorsun?
Kumandalı istiyor sanırsam veya rgb dönüştürücü istiyor.Desteği olmayan anakarta kontrolcü bağlayınca desteği gelecek mi sanıyorsun?
Evet kumandalı olanlarKumandalı istiyor sanırsam veya rgb dönüştürücü istiyor.
Fark etmez beğendiğini al. Hepsi aynı.
ARGB olmayacak ki konuyu ARGB için açmışKontrolcü kumandası ile kontrol edebilir ledleri.
Kumandalı olanlarda geliyor basit mantık kasadaki rgb tuşunu kumandaya aktarıyorsunDesteği olmayan anakarta kontrolcü bağlayınca desteği gelecek mi sanıyorsun?
Yanlış yazmışım rgb olucakARGB olmayacak ki konuyu ARGB için açmış
Başlığa göre yazdım ben RGB kullanmak istediğini yazmamışsın kiKumandalı olanlarda geliyor basit mantık kasadaki rgb tuşunu kumandaya aktarıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haa o dediğini bilmiyorum
Kusura bakma yanlış yazmışım farkını bilmiyordumBaşlığa göre yazdım ben RGB kullanmak istediğini yazmamışsın ki
Sıkıntı yok son mesajına bakıp önerirler umarımKusura bakma yanlış yazmışım farkını bilmiyordum
Anakartımda Argb desteği yok kule tipi soğutucumun rgb sini bağlayamadım bana önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı ?
33 pinli mi ışık kablosu yoksa 4 pinli mi?