anakartın rgb değişme özelliği vardır heralde ona bakPowerboost marka kasamın RGB kumandasını kaybettim bu fanların renklerini değiştirmek için bi çözüm var mı ?
Biosta baya gezdim youtube da falan video izleyerekte değişmedi bir türlüanakartın rgb değişme özelliği vardır heralde ona bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende gigabyte h610 var yazılımını indirdim rgb kontrol edebiliyorum ama bazı kabloların yerini değiştirmen gerekecek
Asus b650m-2 var anakart olarakanakartın rgb değişme özelliği vardır heralde ona bak
bende gigabyte h610 var yazılımını indirdim rgb kontrol edebiliyorum ama bazı kabloların yerini değiştirmen gerekecek
biosa girmene hiç gerek yok, anakartın marka model yaz yazılımını indir göreceksin. mesela burda ismi rgb fusion, yazılımı indirdikten sonra rgb fusionu kurman lazım. misal veriyorum rgb fusionda olmaya bilir.Biosta baya gezdim youtube da falan video izleyerekte değişmedi bir türlü
Asus b650m-2 var anakart olarak
Telefonunda kızıl ötesi var mı?Powerboost marka kasamın RGB kumandasını kaybettim bu fanların renklerini değiştirmek için bi çözüm var mı ?