Neler Yeni

Rgb led ampul önerisi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe
80
Beyaz veya sarı ışığını normal ampul gibi kullanabileceğim diğer renkleride birnevi anbiyans ışığı gibi kullanabileceğim bir ampul arıyorum. Ne önerirsiniz. Bütçem 80 ama daha ucuz olursa güzel olur bu arada hb den olmalı.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyaz veya sarı ışığını normal ampul gibi kullanabileceğim diğer renkleride birnevi anbiyans ışığı gibi kullanabileceğim bir ampul arıyorum. Ne önerirsiniz. Bütçem 80 ama daha ucuz olursa güzel olur bu arada hb den olmalı.
Bu ürünü kullanıyorum. Sarı ışık veriyor göz yormuyor ama diğer renkler pek canlı değil. Odada sadece loş ortam oluşturuyor. Uzaktan açma kapama özelliği için bile alınabilir bence.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarı ışığı güçlümü acaba çünki genel olarak sarı rengini kullanacağım. Fotoğraf çekme şansınız varmı? Hb de bundan daha ucuz ürünlerde vardı memnun olan baya kişi vardı onlardan biri ile osramın arasında çok fark varmıdır?

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sarı ışığı güçlümü acaba çünki genel olarak sarı rengini kullanacağım. Fotoğraf çekme şansınız varmı? Hb de bundan daha ucuz ürünlerde vardı memnun olan baya kişi vardı onlardan biri ile osramın arasında çok fark varmıdır?
Osram bildiğim kadarı ile aralarında ki en kalitelisi bende de var sarı ışığı çok fazla veriyor ama diğer renkli ışıkları o kadar fazla veremiyor

Benim avizede 4 ampül girişi var 4ünede sarımı takmak lazım beyazmı. Seçemedim bi türlü

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana göre güçlü hocam ışığı. Gayet güzel aydınlatıyor ve göz yormuyor. Hava kararınca eğer tekrar isterseniz fotoğraf çekebilirim. Ben Osram tercih ettim gayette memnunum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Osram bildiğim kadarı ile aralarında ki en kalitelisi bende de var sarı ışığı çok fazla veriyor ama diğer renkli ışıkları o kadar fazla veremiyor
Kendi odamın direk duyuna takacağım için sarı ışık benim için önemli diğer renkleri zaten anbiyans ışığı için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Osram diyorsunuz yani.

Top Bottom