Rgb Mousepad Önerisi

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Bütçe
200
En yüksek fiyat 200 tl ben qck prisim xl almayı düşünüyordum mouse de ss olduğu için çünkü ama 520 tl oda ( : D?) o yüzden rgb mouse pad arıyorum yardım edermsiniz herhangi bir siteden olur banggood aliexpress fln ayrıca qck prisim uygun fiyata bulabilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En yüksek fiyat 200 TL ben qck prisim xl almayı düşünüyordum mouse de ss olduğu için çünkü ama 520 TL oda ( : D?) o yüzden RGB mouse pad arıyorum yardım edermsiniz herhangi bir siteden olur banggood aliexpress fln ayrıca qck prisim uygun fiyata bulabilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
evet?

yukseltin hocam konuyu bende merak ediyorum belki yardımcı olan olur

RGB Mousepad olarak kalite bir markadan bulamazsınız kastım SS gibi vs.
o yüzden 100TL'ye bulabilceğiniz RGB Mousepadler var onlardan alabilirsiniz 200TL vermenize gerek yok

SteelSeriesin var ama çok pahalı rampage'e bakılabilir

aynen öyle hocam türkiye şartlarında ss mousepad almak istesen rgbsiz modeli xl olan 200 300 TL
Bende Steelseries'in mousepadını kullanıyorum almışken kaliteli bir şey alayım dedim mouse için medium olan modeli 90TL'ye almıştım bir Mousepad'e 90TL verilir mi ben verdim ama kaliteli mi kaliteli gerçekten yalan yok

En yüksek fiyat 200 TL ben qck prisim xl almayı düşünüyordum mouse de ss olduğu için çünkü ama 520 TL oda ( : D?) o yüzden RGB mouse pad arıyorum yardım edermsiniz herhangi bir siteden olur banggood aliexpress fln ayrıca qck prisim uygun fiyata bulabilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet?
rampage defilade

Bende Steelseries'in mousepadını kullanıyorum almışken kaliteli bir şey alayım dedim mouse için medium olan modeli 90TL'ye almıştım bir Mousepad'e 90TL verilir mi ben verdim ama kaliteli mi kaliteli gerçekten yalan yok
90 tl verilir hocam ama mesela ben küçük sevmiyorum büyük alıp klavyeyide koyunca daha çok rahat oluyo benim için ama ss nin büyükleri 200 300 civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,685
Üyeler
204,503
Son üye
manowar_manowar
Geri