Rgb renk degistirme programı

Enginx01

80+
Reaksiyon skoru
138
Merhaba arkadaslar yeni sistem dizdim cuma günü elime gececek ana kartım msi b450 gaming plus max kasa corsair spec delta sıvı sogutucu cooler master ml240l bunları anakartın bi programıyla fanını rgb ışıkları degistirebiliyormuşuz yardimcı olumusunuz
Bide ana kart işlemci sicakligi oyundaki aldigim fps yi nasil gorebiliriz yardimci olursanız çok mutlu olurum

Merhaba arkadaslar yeni sistem dizdim cuma günü elime gececek ana kartım msi b450 gaming plus max kasa corsair spec delta sıvı sogutucu cooler master ml240l bunları anakartın bi programıyla fanını RGB ışıkları degistirebiliyormuşuz yardimcı olumusunuz
Bide ana kart işlemci sicakligi oyundaki aldigim fps yi nasil gorebiliriz yardimci olursanız çok mutlu olurum
Corsair kasa ve o sıvı soğutucunun ren değişimi kumanda üzerinden yapılıyor diye biliyorum
Yani spec delta kasa içinden yapılıyor ama o sıvı soğutmanın kumandası var

Fps göstermesi için program MSI after burner

Corsair kasa ve o sıvı soğutucunun ren değişimi kumanda üzerinden yapılıyor diye biliyorum
Yani spec delta kasa içinden yapılıyor ama o sıvı soğutmanın kumandası var

Fps göstermesi için program MSI after burner
Bide ayriyetten anakarttanda duzenleyebiliyormusuz galiba rgb kablolarini takinca

Anakartında 2 tane RGB girişi var, SPEC-DELTA'daki fanların RGB kablosunu JRGB1'e takıyorsun, MasterLiquid ML240L V2 RGB'yi de JRGB2'ye takıyorsun, veya tam tersi, sorun yok. Ondan sonra da Mystic Light'dan istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.
Hocam bu arada cidden yks 1.si mi oldunuz ?
Saçma sapan konuşma la.

Anakartında 2 tane RGB girişi var, SPEC-DELTA'daki fanların RGB kablosunu JRGB1'e takıyorsun, MasterLiquid ML240L V2 RGB'yi de JRGB2'ye takıyorsun, veya tam tersi, sorun yok. Ondan sonra da Mystic Light'dan istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.

Saçma sapan konuşma la.
söyle la nolcak iki tavsiye verirsin olur biter

Saçma sapan konuşma la.
Çok sagol

https://donanimarsivi.com/forum/konu/ana-kartim-rgb-uyumlu mu?.131672/
Cevabını vermiştim zaten?

Geri