Rgb Sorunsalı

Reaksiyon skoru
7
benim kasam corsair spec delta rgb kasanın içinde
1591400259121.webp
şöle bi controller var fakat cıkmıyo içinden anakartım gigabyte b450m s2h rgb fushion indirdim ordada olmuyo görmüyo kasayı ekran kartımda asus onun programını indirsem görürmü acaba

Asus değil de İCUE kursanız?

Kablo anakarta takılmadığı için yazılımla kontrol edemezsin. Anakartta RGB FUSION desteği ve 4 pinlik RGB girişi var olabilir ancak buna tamamen "RGB" diyemeyiz. GIGABYTE sadece LED şeritler için olduğunu ve sadece 7 renk desteklediğini söylemiş. Aynı kasa ve anakart kombinasyonunu kullananlar RGB girişini anakarttaki CPU_LED girişine taktıkları zaman genellikle fanlardan birinin ışığı yanmıyor ya da yansa da sönük yanıyor. Bunlar olmamış olsa bile sadece 7 renge sahip olacaksınız. Kontrolcü ile kontrol etmeniz daha iyi olur bana kalırsa.

prograrmmı o ne tam olarak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo anakarta takılmadığı için yazılımla kontrol edemezsin. Anakartta RGB FUSION desteği ve 4 pinlik RGB girişi var olabilir ancak buna tamamen "RGB" diyemeyiz. Gigabyte sadece LED şeritler için olduğunu ve sadece 7 renk desteklediğini söylemiş. Aynı kasa ve anakart kombinasyonunu kullananlar RGB girişini anakarttaki CPU_LED girişine taktıkları zaman genellikle fanlardan birinin ışığı yanmıyor ya da yansa da sönük yanıyor. Bunlar olmamış olsa bile sadece 7 renge sahip olacaksınız. Kontrolcü ile kontrol etmeniz daha iyi olur bana kalırsa.
ya controller kasanın içinde sürekli kasayı aç kapa yapamam nasıl halledicem ya

controller dan cıkarıp anakarttaki RGB yerine takmam lazım o zaman doğrumudur bu arada Asus ekran kartım var onu asusun hangi programıyla halledicem
Evet ancak dediğim şeyler olabilir, öyle olmasa bile 7 renk kullanabileceksiniz, kontrolcü daha mantıklı. Asus ekran kartının ışıklarını AURA SYNC ile kontrol edebilisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,065
Üyeler
186,836
Son üye
methcnnbs
Geri