kopernik0923
80+
anakartım asus prime a320m-k ve yeni sıvı soğutma aldım fakat rgb bağlantısı yapmak için yer yok bu yüzden rgb çalıştıramıyorum bunun için ne yapmalıyım?
hocam anakartta rgb desteği yokçoklayıcı
Fanlarına uygun bi kontrolcü alman gerekirhocam anakartta rgb desteği yok
hocam ayrı bir rgb kontolcü lazım dark ın modeli olabilir kumandalıydı sanırım kontrol etmeside kolay olurhocam anakartta rgb desteği yok
hocam benim ne alıp almayacağımı kendi tercihim canım istedi aldım şimdi siz gelip bana niye sıvı soğutma aldınız diye hesap soruyorsunuza320 kullanıp sıvı soğutma alma sebebi ne? sistem ne ki sıvı soğutma aldın
teşekkürler hocamhocam ayrı bir rgb kontolcü lazım dark ın modeli olabilir kumandalıydı sanırım kontrol etmeside kolay olur
Canın istediyse ona göre anakart istesin canın. Her malın takılacağı ürün var. En ucuz anakartı alıp onu takamıyorum deme o zaman. Sormamın sebebi buhocam benim ne alıp almayacağımı kendi tercihim canım istedi aldım şimdi siz gelip bana niye sıvı soğutma aldınız diye hesap soruyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler hocam
hocam anlama sorununuz mu var? zaten takılmıyor gibi bir şey dememişim sadece anakartta rgb yuvası yok bunu çalıştırabileceğim bi aparat gibi bir şey var mı diye sormuşum gördüğünüz gibiCanın istediyse ona göre anakart istesin canın. Her malın takılacağı ürün var. En ucuz anakartı alıp onu takamıyorum deme o zaman. Sormamın sebebi bu