Dram ışığı yanıyor ve düzelmiyor

İşlemci doğru sorun yok. 15 dk çalıştırdım yine açmıyor. Ramler 2 ve 4 slotlara takılı. Çalışmıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aynı anakartı kullanıyoruz hiçbirşey yapmanıza gerek yok yaklaşık 5 ila 10 dakika bekledikten sonra sorununuz çözülür herşeyi eskisi gibi takın pc yi başlatın bırakın öyle yansın ışık bir süre sonra güncelleme yada ayarlama yapıyor sanıyorsam anakart otomatik restart atıyor pc ye açılıyor.
O da olmadı. 10 dk falan çalıştı açılmadı. Sorun yokken kendime sorun çıkarttım ya

Ekler

• 1000110774.webp
    1000110774.webp
    2.4 MB · Hit: 12
Var anakarttaki ok ile işlemcideki okun aynı olması gerekiyor yoksa sorun olur belki pinleri bile yamultabilir
Biraz sinirlenince yeni aldığım anakartı tekrar montaj yapmayı denedim. Sistemi de çalıştırdım sonunda. Ramler ile alakalı bir sorun yokmuş şu an ikisi de çalışıyor. Diğer problem şu. Yeni anakart sonrası format illa da şart mı ve ne gibi bios ayarı yapmak gerekir?

Biraz sinirlenince yeni aldığım anakartı tekrar montaj yapmayı denedim. Sistemi de çalıştırdım sonunda. Ramler ile alakalı bir sorun yokmuş şu an ikisi de çalışıyor. Diğer problem şu. Yeni anakart sonrası format illa da şart mı ve ne gibi bios ayarı yapmak gerekir?
Expo ve erp ayarı yapıp geçilir format şart tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,466
Üyeler
186,070
Son üye
torblock
Geri