yusufyurdakul
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Rgb Vs Argb Aradaki Farklar ve ne anlama geliyorlar hangisi iyidir?
Hocam ARGB almanız daha iyi olacaktır.Fan renkleri gibi şeyleri detaylıca ayarlayabiliyorsunuz ancak anakartınızın desteklemesi gerek ya da İcue 220t gibi bir kasanız olması gerekir.RGB Vs Argb Aradaki Farklar ve ne anlama geliyorlar hangisi iyidir?
Teşekkürler Anladım Argb Daha iyi yani doğrumu hocam rüzgar efekti vs bunla yapılabiliyor(argb)Hocam ARGB almanız daha iyi olacaktır.Fan renkleri gibi şeyleri detaylıca ayarlayabiliyorsunuz ancak anakartınızın desteklemesi gerek ya da İcue 220t gibi bir kasanız olması gerekir.
Evt,alacağınız anakart ne hocam.Bide planladığınız kasa.Teşekkürler Anladım Argb Daha iyi yani doğrumu hocam rüzgar efekti vs bunla yapılabiliyor(argb)
aldım bileEvt,alacağınız anakart ne hocam.Bide planladığınız kasa.
Link hatalı hocam.Siz yazsanız direk anakart ve kasayı
aldım bileÇağırmalarını bekliyorum
Link hatalı hocam.Siz yazsanız direk anakart ve kasayı
Bildiğim kadarıyla o anakartta ARGB özelliği yok,Konu açman lazım.Kasanın psu su bu arada c4 olabilir.b450m a pro max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa Rampage trapper 4x120mm 650watt 80+ bronze
valla bende güvenmiyorum rampage kasa için ama hazır sistem ucuza geldi aldım bende inşalah sorun çıkmazRampage kasa tehlikeli
İleride değiştirin sistem çöp olmasınvalla bende güvenmiyorum rampage kasa için ama hazır sistem ucuza geldi aldım bende inşalah sorun çıkmaz
İleride değiştirin sistem çöp olmasın