Neler Yeni

Çözüldü✓ RGB'den ARGB'ye dönüştürücü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Batuhan Çavuş
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Bilgisayar Parçaları, Spor, vs.
Instagram
batuhannc0
Discord
Batuhan Durden #4740
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ya abi kafayı yememe çok az kaldı akıl sağlığımı kaybedicem bu sktumun şeyi neden çıkmıyor internette her şekilde aradım çıkmıyor kafayı yicem böyle bir dönüştürücü yok mu birisi bana bulup atabilirmi parasının ta
parası önemli değil yeterki şu kodumun şeyini bulun başka yerden satın aldım adama sordum bu dönüştürücü demi dedim evet dedi bi geldi fan kablosu kafayı yicem yemin ederim bana nolur RGB'den Argb'ye dönüştürücü atın 4 pimden 3 pime 4 pim giriş 3 pim çıkış bu kadar basit neden bulamıyorum bu kadar zor olamaz ya

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
KANKA SENİN ELİNDE KONTROL ETMEK İSTEDİĞİN ARGB 3 PİN CİHAZ VARSA DÖNÜŞTÜRÜCÜYLE UĞRAŞMA
Bİ TANE ARGB KONTROLCÜ AL GEÇ NE UGRASIYON, DÖNÜŞTÜRÜCÜ O KADAR SAĞLIKLI BİR ŞEY DEĞİL
EĞER ELİNDE 4 PİN RGB CİHAZ VARSA RGB KONTROLCÜ AL BU KADAR BASİT

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
atarli-ergen-voltada_1164564.jpg

Ne yapmaya çalıştığını kendin de bilmiyorsun ki? bu nasıl bir konu açmak? sendeki ürün kontrol edilebilir rgb bir fan mı? elindeki ürün marka modelinden bile bahsetmemişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Batuhan Çavuş
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Bilgisayar Parçaları, Spor, vs.
Instagram
batuhannc0
Discord
Batuhan Durden #4740
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
atarli-ergen-voltada_1164564.jpg

Ne yapmaya çalıştığını kendin de bilmiyorsun ki? bu nasıl bir konu açmak? sendeki ürün kontrol edilebilir rgb bir fan mı? elindeki ürün marka modelinden bile bahsetmemişsin.
kardeşim okuduğunda anlarsın okuduğunu anlama gibi yetkinliğin varsa anakarttaki 4 pimli rgb girişine 3 pimli argb takmak istiyorum bunun için dönüştürücü arıyorum tamam ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom