Tabii ki rgx kelebek. Yağmacı karambiti gördüm eh işte. Valla bıçağın yarısı görünüyor yarısı gözükmüyor. Ben olsam karambit için asıl karambit alırdım ki bende var ama keşke rgx kelebek alsaydım neyse.Evet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?
Ah be, bende bu keşkelere kalmamak için bu konuyu açtım. Artık dişimi sıkıcam. Yeni setin son gününe kadar bekliyeceğim belki RGX gelir.Tabii ki rgx kelebek. Yağmacı karambiti gördüm eh işte. Valla bıçağın yarısı görünüyor yarısı gözükmüyor. Ben olsam karambit için asıl karambit alırdım ki bende var ama keşke rgx kelebek alsaydım neyse.
Ama yağmacı phantom baya iyi olmuş reload animasyonu beni mest etti. Ama ghostu beğenmedim. Afet ghostu tercih ederim.Tabii ki rgx kelebek. Yağmacı karambiti gördüm eh işte. Valla bıçağın yarısı görünüyor yarısı gözükmüyor. Ben olsam karambit için asıl karambit alırdım ki bende var ama keşke rgx kelebek alsaydım neyse.
Bence de bekle acelen yoksa. Öbür türlü sıkılıyorsun. Ama her bicakta oluyor ya da her skinde o yüzden tercih senin.Ah be, bende bu keşkelere kalmamak için bu konuyu açtım. Artık dişimi sıkıcam. Yeni setin son gününe kadar bekliyeceğim belki RGX gelir.
Net yağmacı karambit animasyonu zaten sadece 2 bıçak için var ve çok güzel renkleri vs ben şahsen rgx kelebek yerine rgx katanayı bile tercih ederim kelebek pek hoşuma gitmiyorEvet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?
RGX herkeste gördüğümden mi bilmiyorum fakat ilk çıktığında ki vibe ı vermiyor bana. Fakat bu hala güzel olduğunu değiştirmez. Hangisini alsam öbürünü isteyeceğim. İnsan psikolojisi maalesef.Net yağmacı karambit animasyonu zaten sadece 2 bıçak için var ve çok güzel renkleri vs ben şahsen rgx kelebek yerine rgx katanayı bile tercih ederim kelebek pek hoşuma gitmiyor
CS'dede Valo'dada kelebeğim var. CS'dekinin tipi valodakinin animasyonu güzel.csdeki kelebeği eline alanlar valoda nası kelebek kullanabiliyo anlamıyorum