Neler Yeni

RGX Kelebek VS Yağmacı Karambit Mi?

RGX mi Yağmacı mı?

• RGX kelebek

• Yağmacı karambit

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Evet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?

Nix0rM

80+
Evet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?
Tabii ki rgx kelebek. Yağmacı karambiti gördüm eh işte. Valla bıçağın yarısı görünüyor yarısı gözükmüyor. Ben olsam karambit için asıl karambit alırdım ki bende var ama keşke rgx kelebek alsaydım neyse.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki rgx kelebek. Yağmacı karambiti gördüm eh işte. Valla bıçağın yarısı görünüyor yarısı gözükmüyor. Ben olsam karambit için asıl karambit alırdım ki bende var ama keşke rgx kelebek alsaydım neyse.
Ah be, bende bu keşkelere kalmamak için bu konuyu açtım. Artık dişimi sıkıcam. Yeni setin son gününe kadar bekliyeceğim belki RGX gelir.

Nix0rM

80+
Ama yağmacı phantom baya iyi olmuş reload animasyonu beni mest etti. Ama ghostu beğenmedim. Afet ghostu tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah be, bende bu keşkelere kalmamak için bu konuyu açtım. Artık dişimi sıkıcam. Yeni setin son gününe kadar bekliyeceğim belki RGX gelir.
Bence de bekle acelen yoksa. Öbür türlü sıkılıyorsun. Ama her bicakta oluyor ya da her skinde o yüzden tercih senin.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Net yağmacı karambit animasyonu zaten sadece 2 bıçak için var ve çok güzel renkleri vs ben şahsen rgx kelebek yerine rgx katanayı bile tercih ederim kelebek pek hoşuma gitmiyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net yağmacı karambit animasyonu zaten sadece 2 bıçak için var ve çok güzel renkleri vs ben şahsen rgx kelebek yerine rgx katanayı bile tercih ederim kelebek pek hoşuma gitmiyor
RGX herkeste gördüğümden mi bilmiyorum fakat ilk çıktığında ki vibe ı vermiyor bana. Fakat bu hala güzel olduğunu değiştirmez. Hangisini alsam öbürünü isteyeceğim. İnsan psikolojisi maalesef.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,899
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
csdeki kelebeği eline alanlar valoda nası kelebek kullanabiliyo anlamıyorum

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
eray
rgx kelebek sıkıyor bir süre oynadıktan sonra eskisi kadar çekici gelmemeye başladı bence karambit

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
rgx kelebek sıkıyor bir süre oynadıktan sonra eskisi kadar çekici gelmemeye başladı bence karambit
Evet şuan videolara bakıyorum da, ilk çıktığı zaman ki heyecanı vermiyor.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Neredeyse tüm FPS oyunlarında kelebeğin animasyonlarını iyi yapıyorlar. Bu nedenle animasyon ve görüntü açısından kelebeği seçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom