Orası en berbat yer her ranktan adam var geçmiş olsunMesajınızı şimdi gördüm. Platin 1 im.
Rgx isterdim de aşırı boş para israfından başka bişey değil işte vp fiyatları aşırı gereksiz pahalı oyun içinde. Bir bıçağa 450 tl vermek ne kadar mantıklı?Evet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?
Olur yav elmasda rahatlarsın.Geçen karşı Reyna İmmo idi. Bizim takımdaki Sage Gümüş.
Malesef hocam yücelik 1 tankım smurf hesabımla gelirim olmazsaMesajınızı şimdi gördüm. Platin 1 im.
Elmas boosted dolu berbat elo zarzor çıktım 30 40 vurmazsan çıkamazsınOlur yav elmasda rahatlarsın.
Bilmiyorum en son iyiydi ben zorlanmadım.Malesef hocam yücelik 1 tankım smurf hesabımla gelirim olmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elmas boosted dolu berbat elo zarzor çıktım 30 40 vurmazsan çıkamazsın
Yağmacının şuan hype ı da var. Bu oylamayı birde bir ay sonra yapmak lazım. Not olarak yağmacı karambit kullanıyorum, aldığımın ertesi günün rgx kelebek geldi mağazaya.Karambit olarak champions veya asil kelebek olarak rgx tabikide aralarından rgx