Neler Yeni

Riot çalışanından şikayetçi nasıl olurum?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Sanmıyorum ama her şeyi deniyorum. Bir sürü smurf hesabım vardı onlara da giriş çıkış yaptım, sonuçta cihaz banı yediysem onun da banlanması gerekiyordu, banlanmamışlar. Ne kadar kanıt göstersem az, kabul etmiyorlar. Sadece harcadığım zamana yüklediğim paraya yazık oldu
hocam gerçekten ağır konuşmuşsun bu üslupla destek vermeyi kesebilirler biraz daha nazik olabilirsiniz bu durumda yapıcak bir şey yok şiakyetçi olup mahkemeye gidebilirsiniz

darkVE

80+
Arkadaşlar sonunda banımı açtırdım, ana hesabımdan ticket atmamı engellediler smurf hesabımdan aynı bilgisayardan oynadığıma dair kanıt sundum ve ticket attım.

Hile kullanmadığımı belirtmiştim yaklaşık 2 haftadır bu boş işle uğraşıyorum, şikayetçi olmak istediğim Riot çalışanı daha ilgili olsaydı 3-4 gün gibi bir sürede banım açılabilirdi. Bu işin peşini bırakmayacağım ve bu çalışandan şikayetçi olacağım.

Ekler

• sonuç 2.PNG
    sonuç 2.PNG
    34.1 KB · Hit: 33
  • sonuç 1.PNG
    sonuç 1.PNG
    51.2 KB · Hit: 41

marilyn

80+ Silver
Durumu fotoğraflarla belirttim, bilgisayarımda herhangi bir şekilde cihaz banı yoktur farklı bir hesap açıp oyuna rahatlıkla girebiliyorum. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz üzere Riot çalışanı ilgilenmesi gerekirken kopyala yapıştır yaparak cihaz banının ne olduğunu açıklıyor bu sorumsuzluktan şikayetçi olmak istiyorum. Bu çalışanı nereden şikayet edebilirim?
hwid ban yediğinde bazen delaylı ban atabiliyor 2 maç atıp ban yicekmisin deneyebilirmisin bi

bazı random çalıntı hesap satan kişiler var senin hesabında buralara düşmüş olabilir genellikle 4-5 TL'ye bu hesaplar alınıp ban yedirtiliyor

darkVE

80+
hwid ban yediğinde bazen delaylı ban atabiliyor 2 maç atıp ban yicekmisin deneyebilirmisin bi

bazı random çalıntı hesap satan kişiler var senin hesabında buralara düşmüş olabilir genellikle 4-5 TL'ye bu hesaplar alınıp ban yedirtiliyor
Hocam yukarıda cevapladım zaten son mesajıma bak

marilyn

80+ Silver
Arkadaşlar sonunda banımı açtırdım, ana hesabımdan ticket atmamı engellediler smurf hesabımdan aynı bilgisayardan oynadığıma dair kanıt sundum ve ticket attım.

Hile kullanmadığımı belirtmiştim yaklaşık 2 haftadır bu boş işle uğraşıyorum, şikayetçi olmak istediğim Riot çalışanı daha ilgili olsaydı 3-4 gün gibi bir sürede banım açılabilirdi. Bu işin peşini bırakmayacağım ve bu çalışandan şikayetçi olacağım.
Hocam yukarıda cevapladım zaten son mesajıma bak
görmemişim

o çalışan değil bot mesajı konu açınca otomatik o bot mesajını gönderiyor oyun betadayken ban yiyenlerdenim hiç bir faydası dokunmadı adamın

şimdi hıncımı çıkartıyorum orası ayrı xdd

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Birincisi o Riot çalışanı sayılmıyor, ikincisi normalde çok nadir yapılan ban açma mevzusunda şanslı çıkmışsınız ki açmışlar.
Açıldığına sevinseniz bile yeterli.
o çalışan değil bot mesajı konu açınca otomatik o bot mesajını gönderiyor oyun betadayken ban yiyenlerdenim hiç bir faydası dokunmadı adamın
Bot mesajları S.A.M. tarafından gönderiliyor. Oyuncu desteğin kullandığı ZenDesk üzerinde hazır cevaplar var. Sıklıkla onları tercih ediyorlar.
Ayrıca VALORANT için ayrı LoL için ayrı bir destek sunulmadığı için hem LoL hem VALORANT biletlerine bakıldığından yoğunluk oluşabiliyor. Hazır cevapları da bu yüzden kullanıyorlar.

darkVE

80+
Birincisi o Riot çalışanı sayılmıyor, ikincisi normalde çok nadir yapılan ban açma mevzusunda şanslı çıkmışsınız ki açmışlar.

Bot mesajları S.A.M. tarafından gönderiliyor. Oyuncu desteğin kullandığı ZenDesk üzerinde hazır cevaplar var. Sıklıkla onları tercih ediyorlar.
Ayrıca VALORANT için ayrı LoL için ayrı bir destek sunulmadığı için hem LoL hem VALORANT biletlerine bakıldığından yoğunluk oluşabiliyor. Hazır cevapları da bu yüzden kullanıyorlar.
Şanslı değil haklıyım, 3.Parti yazılım bulunmadığı halde böyle bir damga yemek ve açıklama yapılmaması tamamen onların hatası, talep oluşturduğumda daha özenli incelemeleri gerekiyordu baştan sağma değil.

marilyn

80+ Silver

biliyorum zaten desteğe gerek kalmadan hwid şeyisini yapabiliyorum

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Ben de lol oynarken ban yemiştim sebebi ise 3. Parti hile yazılım kullanmakmış.. Adamlara lol'de hile olmadığını açıklamak için ne terler döktüm de anlatamadım ve sonunda bu konuyla ilgili bir daha ticket acarsam yazılmadan askıya alınacağını söylemişlerdi. O günden beri ne Riot ile ilgilendim ne de Lol ile. Gereksiz bir destek toplulukları var.

Top Bottom