Neler Yeni

riot cihaz banı süresini uzattı ( sebebsiz şekilde )

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
evet başlıktada belirtiğim gibi cihaz banımın süresini uzattı garip olan durum şu ilk anda ban yediğimde durumu belirtmiştim ve suçsuz olduğumu dile getirip durumun yanlış bir anlaşılmadan başka bir şey olduğunu açıkladıktan sonra ona rağmen cihaz banı attılar daha açıklamaya çalışıncada alttaki görseli attılar en sonunda beni mesaj atmam dan dolayı garip bir mesaj attılar konu kapandı sözde ( banın süreside aşağıda görsele koydum ) ardından bir kaç hafta sonra da başka bir hesaptan tekrardan gündeme getirmek istedim ve bu durumu tekrar belirtim çözüm bulmayı düşünürken bir başka şekilde cihaz banı sürem uzatıldı gerçekten riot ekibi bu tarz gereksiz bir ban atması garip bu arada bu zamana kadar hiç bir oyundan ban yemedim ama valoranttan gereksiz şekilde bir ban yedim herşeyin bir ilki vardır aman kesinlikle hile kulanmadım sizinde ban yeme olsalığınız olabilir dikkatli olun derim ( bu arada söylediği hiç bir kurala da uymamazlık yapmadım ) rank olarak pek kasmasamda silver 3 tüm buna ragmen adamlar ne ranklara çıkıyor ben kendim gördüm ve bir örenkte linki koyuyorum video burada

not : ban yediğim zaman oyunda beraber oynadığım arkadaşıma bu durumun ss ni attmıştım tarihlerde orda yazıyor arkadaşım laptoptan girdiği için laptop da çoğu oyunu kötü oynatığı için sadece bu oyunu oynaya biliyorduk onla beraber o sebeple bu kadar üsütünde duruyorum konun yoksa umrumda bile değil haksız ban yediğim için falanı çoktan geçtimde bir zevkimiz vardı oda gitti yazık yani bazı arkadaşlar bana inanmaya bilir onlara bir şey demiyorum sadece umarım onlarında başına bu durum gelmez diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu yardım için açmadım sadece bu duruma karşı sizde dikkatli olun diye açtım

Ekler

• valo ban.PNG
    valo ban.PNG
    72.6 KB · Hit: 51
  • valo ban 2.PNG
    valo ban 2.PNG
    73.5 KB · Hit: 53
  • valo ban 3.PNG
    valo ban 3.PNG
    143.7 KB · Hit: 45

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
knkm senle aynı durumu yaşadım hesaba tekrar giriş yapmaya çalışma hatta valoyu sil nedenini tahmin ediyorum ilk hdd banı attıkları tarihi söylüyorlar sonra anakart yada ip banını söylüyorlar o yüzdendir bekliyecez yapacak bir şey yok

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm senle aynı durumu yaşadım hesaba tekrar giriş yapmaya çalışma hatta valoyu sil nedenini tahmin ediyorum ilk hdd banı attıkları tarihi söylüyorlar sonra anakart yada ip banını söylüyorlar o yüzdendir bekliyecez yapacak bir şey yok
allah sabır versin bize ne diyim hani ben anlam veremiyorum sadece bu durumu neden yaptıklarına dair hayır valve nin gibi oyunuda hileyee salmasınlar da cs go dan bahsediyorum ama böylede gereksiz banların atılması çok saçma keşke riota rainbow six siege deki gibi oyununda hile oranını düzgün ayarlaya bilse oyunda %69 oranında hile artışı oldu sonra herkese ban ban bu çözüm değil çaresizliktir

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
allah sabır versin bize ne diyim hani ben anlam veremiyorum sadece bu durumu neden yaptıklarına dair hayır valve nin gibi oyunuda hileyee salmasınlar da cs go dan bahsediyorum ama böylede gereksiz banların atılması çok saçma keşke riota rainbow six siege deki gibi oyununda hile oranını düzgün ayarlaya bilse oyunda %69 oranında hile artışı oldu sonra herkese ban ban bu çözüm değil çaresizliktir
knkm bende anlamadım ama devamlı soru soruyordum bi ara onaysız 3.parti uygulamalardan bahsediyorlar ben dc bile açmam rezalet sistemleri var 150tl yatırmıştım pass falan almıştım hepsi uçtu gitti yemin ediyorum

Top Bottom