Neler Yeni

Yardım Riot games valorant böyle bir hesap yok diyor

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
birkaç haftadır valo girmiyordum bugün gireyim dedim her zamanki gibi riota girip ordan girecektim ama giriş yapmamı istedi bende yine her zaman ki gibi google hesabını seçerek giriş yapacaktım ama hesabı seçince böyle bir hesap yok diyor hesabımı mı silmişler?
1743160952335.png

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ali poyraz
birkaç haftadır valo girmiyordum bugün gireyim dedim her zamanki gibi riota girip ordan girecektim ama giriş yapmamı istedi bende yine her zaman ki gibi google hesabını seçerek giriş yapacaktım ama hesabı seçince böyle bir hesap yok diyor hesabımı mı silmişler?
Alıntıyı görüntüle
valorant hesap silmez fakat siz veya başkası ayarlardan google hesabını kaldırmış eğer kullanıcı adına bağlamadıysanız geçmiş olsun veya başka bi platforma

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
26 martta rockstar, pubgm, epic hesaplarıma saldırı olmuş hepsinin şifresini değiştirdim eğer biri çaldıysa çalan adam girip niye valo hesabını silsin ki şifreleri falanda değiştirmemişti ama birinin pugb mobile hesabıma girdiğini biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

rockstar ada girip e posta değiştirmişti

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ali poyraz
26 martta rockstar, pubgm, epic hesaplarıma saldırı olmuş hepsinin şifresini değiştirdim eğer biri çaldıysa çalan adam girip niye valo hesabını silsin ki şifreleri falanda değiştirmemişti ama birinin pugb mobile hesabıma girdiğini biliyorum

hayır silmemiş sadece google bağlantısını kaldırmış

kendisine almış yani hesabı

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
peki nasıl geri alacam yardım eder misin?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ali poyraz
peki nasıl geri alacam yardım eder misin?
ilk maili bağlaman gerekiyordu bağlamadığın için çok zor alırsın o hesabı

buradan belki

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
ilk maili bağlaman gerekiyordu bağlamadığın için çok zor alırsın o hesabı
hocam yanlış anlamada ben senin dediklerini anlamıyorum ilk maili bağlaman gerekiyordu ne demek? Zaten google üzerinden giriyorum her seferinde. İkinci bir mail mi var?

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ali poyraz
hocam yanlış anlamada ben senin dediklerini anlamıyorum ilk maili bağlaman gerekiyordu ne demek? Zaten google üzerinden giriyorum her seferinde. İkinci bir mail mi var?
1743165214084.png

1743165224576.png
hocam ne kusuru estafirullah burası valorantın hesap ayarlar kısmı ilk attığım fotoraf normal mail kısmı aşşağıdaki kısımlar bağlantı kısmı siz eğer mail kısmına mail girmediyseniz bu hesabı alamazsınız

1743165214084.png

1743165224576.png
hocam ne kusuru estafirullah burası valorantın hesap ayarlar kısmı ilk attığım fotoraf normal mail kısmı aşşağıdaki kısımlar bağlantı kısmı siz eğer mail kısmına mail girmediyseniz bu hesabı alamazsınız
siz otomatik olarak valoranta gmail ile kayıt olduysanız sizin için ilk mail sayılmıyor

1743165214084.png

1743165224576.png

siz otomatik olarak valoranta gmail ile kayıt olduysanız sizin için ilk mail sayılmıyor
büyük ihtimalle çalan arkadaş bağlantıyı kaldırıp kendi mailini eklemiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Aydın
tam olarak anlamadım ama neden google hesabindan bağlayarak girdiniz direk riot accyi 2f açıp kullanmadiniz

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
hayır mail girdim hatta 30sv lik para yatırmadığım yan hesabımın bile 2. maili var ama ana hesabımın 2. mailine hiçbir kod vs. gelmemiş ticket açtım bekliyorum umarım dönerler ticketa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,043
Üyeler
171,135
Son üye
batismeral
Top Bottom