Neler Yeni

Riot mobile'den hesabı sile tıkladım

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Efe
Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi? Screenshot_20231127_162230_Riot Mobile.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Engin GRC
Güzel kardeşim aklına direkt olarak DA foruma post açmak mı geldi ? Yazsana RİOT DESTEĞE güzel kardeşim benimmm

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,069
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,220
İsim
Necati
Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi?Alıntıyı görüntüle
Verilerin direkt silinmiyor , 30 gün sonra siliniyor eğer riot hesabını sildiysen. Riot mobile'e bir hesap ile kaydolduysan mail ile vs o hesabıda silmiş olabilirsin , direkt olarak riot hesabını silebileceğini zannetmiyorum. Riot games supporta bilet gönder , durumu anlat ve silinip silinmediğini sor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,308
Üyeler
172,817
Son üye
berat_slv
Top Bottom