efeleow
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Buraya göre daha fazla destek alabileceğin kesin. Bizim buradan bilmemize imkan yokRiot desteğe nasıl bir açıklamâ yazabilirim ki?
Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi?Alıntıyı görüntüle
Verilerin direkt silinmiyor , 30 gün sonra siliniyor eğer riot hesabını sildiysen. Riot mobile'e bir hesap ile kaydolduysan mail ile vs o hesabıda silmiş olabilirsin , direkt olarak riot hesabını silebileceğini zannetmiyorum. Riot games supporta bilet gönder , durumu anlat ve silinip silinmediğini sor.Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi?Alıntıyı görüntüle