Neler Yeni

Riot Vanguard AVoluteSS3Vad.sys Block

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Özgür Bulut
Selam herkese,

Asus B650E-F anakartım var. Windows 11 kullanıyorum ve bilgisayarı her açtığımda Vanguard AVoluteSS3Vad.sys dosyasını engelliyor.

Ekran görüntüsünü eke koydum bakabilirsiniz.

Daha sonra hayıra tıklayarak oyuna girebiliyorum bir sıkıntı olmuyor. İnternetten az bir araştırdım, Asus'un Sonic Studio adında bir ses driverıymış.
Riot'a ticket attım, saçma sapan bir hazır cevap verdiler, anti-cheat programımız sürekli güncelleme alıyor ileride düzelir gibisinden. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Ekler

• Gd5ZnGK.png
    Gd5ZnGK.png
    14.6 KB · Hit: 124

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Selam herkese,

Asus B650E-F anakartım var. Windows 11 kullanıyorum ve bilgisayarı her açtığımda Vanguard AVoluteSS3Vad.sys dosyasını engelliyor.

Daha sonra hayıra tıklayarak oyuna girebiliyorum bir sıkıntı olmuyor. İnternetten az bir araştırdım, Asus'un Sonic Studio adında bir ses driverıymış.
Riot'a ticket attım, saçma sapan bir hazır cevap verdiler, anti-cheat programımız sürekli güncelleme alıyor ileride düzelir gibisinden. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?
windows'un sağ alt kisminda saat var ya yanında uygulamalar var ordan riot vanguard'ı kapat sonra valorantı aç bakiyim olacak mı uyarıda öyle birsey yaziyor sanki

Yusster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Ensar Uzunyol
Windows 11de riot oyunlarının çoğu sorunlu bana kalırsa windows 10a geçip denemelisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazıda riot vanguarddan cıkıp sistemş yeniden baslatın dıyor olmassa kesinlikle windows 10 a geçip oyuna gir olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Özgür Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11de riot oyunlarının çoğu sorunlu bana kalırsa windows 10a geçip denemelisiniz

Yazıda riot vanguarddan cıkıp sistemş yeniden baslatın dıyor olmassa kesinlikle windows 10 a geçip oyuna gir olacaktır
Evet yazıda öyle diyor ancak hayıra tıklayıp oyunu normal bir şekilde açabiliyorum.

windows'un sağ alt kisminda saat var ya yanında uygulamalar var ordan riot vanguard'ı kapat sonra valorantı aç bakiyim olacak mı uyarıda öyle birsey yaziyor sanki
Oyuna girerken bir problem olmuyor. Benim merak ettiğim nokta neden bu programın engellendiği.

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Nisa
Selam herkese,

Merhabalar, aynı hatayı alıyorum. Düzeltebildiniz mi?

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Asus ROG STRIX X670E-A anakart var bende aynı durum var. Sonic radar'ı kaldırınca uyarı sorunu çözülüyor. Vanguard'ın bu uygulamayı engellemesinin sebebi ise resmen ses kasarken duyamadığınız uzak seslerin bilgisini size gösterdiğinden kaynaklı. Duyamayacağınız kadar uzaktan gelen adamın sesini bile alıyor. Bu sebeple bu uygulama engellendi. Vanguard uygulamayı engelliyor fakat yinede oyuna girebiliyorsunuz. Oyun içi radar çalışmıyor. Merak edenlere radarın nasıl çalıştığını da paylaşıyorum.

Top Bottom