Yardım edin diyorum son çare olarak göndereceğim.Tabirin çok yanlış haberin olsun.Emiriniz olur paşam hemen yardım ediyoruz. Sensor ile ilgili bir sorunu nasıl tamir etmemizi bekliyorsunuz? Garantiye gönderin.
Nasıl bir sorun var detaylandırır mısınız? Mesela nişan alırken titreme yada tırtıklı gibi hareket mi ediyor?Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bu mouse'u fakat son 1 aydır garip gelmeye başladı sensör falan düzgün değil gibi nasıl düzelticem adam falan vuramıyorum çok tutarsız.
Fotoğrafını atar mısın? Belkide doğal hali yamuktur.Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bu mouse'u fakat son 1 aydır garip gelmeye başladı sensör falan düzgün değil gibi nasıl düzelticem adam falan vuramıyorum çok tutarsız.
sensörü dediğiniz gibi sorunlar çıkarmıyor ama laglı gibi çok az bir lag var hissettiriyor gibi eski mouse'u deneyince öyle olmuyorNasıl bir sorun var detaylandırır mısınız? Mesela nişan alırken titreme yada tırtıklı gibi hareket mi ediyor?
DPI ayarından kaynaklı bir problem olabilir eğer yukarıdaki dediğim gibiyse ya da sensör arızası, eğer sensör arızasıysa da garantiye göndermeniz lazım, yapılabilecek pek bir şey yok.
Yani pek anlayamadım ama, yazılımı varsa DPI arttırmayı deneyin bir (sonra oyundan kısarak dengelersiniz yine hassasiyetini) ve varsa "Hz" tepkime hızını en yukarıya çekin.sensörü dediğiniz gibi sorunlar çıkarmıyor ama laglı gibi çok az bir lag var hissettiriyor gibi eski mouse'u deneyince öyle olmuyor