1800tl fiyatı önerdiğiniz mouseninLod sorunu olan, deli saçması mouse. Kendim bizzat kullandım, fps oyunlarında yüzüne bakılmaz. Sizi kendimden aşağı görmüyorum, yanlış anlamayın. Ama aynı beya benzer fiyata daha iyisini almak yerine bu saçma mouseleri alıp ünlü ettiğimiz için bu forumda bu soru soruluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis o mouse yerine hyperx haste bile tut yine yüzüne Bakmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu alacağıma ajazz Aj199 veya ikinci el hyperx haste wireless alırım.
İkinci el dedim fark ettiyseniz. Kablolu olanı 900tl. Ajazz Aj199 da Amazon üzerinde o civarlara geliyor.1800tl fiyatı önerdiğiniz mousenin
okadar para verip bide 2. elmi kullanayımİkinci el dedim fark ettiyseniz. Kablolu olanı 900tl. Ajazz Aj199 da Amazon üzerinde o civarlara geliyor.
ajazz alın o zaman hocamokadar para verip bide 2. elmi kullanayım
hocam ama bir mousea o kadar para verdikten sonra bana pil kullanmak kötü hissettiriyor ve bence gerçekten o parayı hak etmiyorduracellin şarj edilebilir pilleriyle kullanıyorum 10 15 gün götürüyor 6 7 ayda bir pil değiştirmek yeterli
bende pilli istemedim hocam ajazz a felan baktım elime küçük gelir razer basilisk alayım dedim aldırmadılar ne yapayım bu fiyat bandında bataryalı wireless mouse yok gibi bisey 2k ya yakın bataryalı olanlarhocam ama bir mousea o kadar para verdikten sonra bana pil kullanmak kötü hissettiriyor ve bence gerçekten o parayı hak etmiyor
elime çok küçük kalıyorajazz alın o zaman hocam
reis şaka mısın sen? o zaman ajazz aj199 al. Ben sana diyorum kullanılmaz bunlar alınır, sen bana diyorsun o kadar para verip ikinci el mi alayım? o zaman arabayı da her zaman sıfır al. Sonuçta az para vermiyorsun. Şu kafadan çıkın artık. Ve o kadar paradan kastın sanki çok büyük paraymış gibi konuşma. (iyi mouselere göre). Ben sana lamzu atlantisi vereyim biraz kullan, bakayım rivali kendi eline çöpe atıyor musun? atmıyor musun? Şu dik kafalı olmaktan gerçekten vazgeçin. Switch, ağırlık,sensör,skatez,kablo,tutuş şekli vs vs. bazıları kişiden kişiye değişiklik gösterse de çoğu özelliği kötü. Araştırma yapmadan, bilen kişilere sormadan alırsanız malınızın kötü olduğunu bile bile savunursun.okadar para verip bide 2. elmi kullanayım