Neler Yeni

Rival 3 wireless neden sevilmiyor ?

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
ben kullanıyorum çevremdekilerde kullanıyor forumlardada kötülenmemiş ama nedense sevilmiyor içindeki TrueMove Core optiktenmi yoksa ağırlığından dolayımı bilemiyorum

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
Lod sorunu olan, deli saçması mouse. Kendim bizzat kullandım, fps oyunlarında yüzüne bakılmaz. Sizi kendimden aşağı görmüyorum, yanlış anlamayın. Ama aynı beya benzer fiyata daha iyisini almak yerine bu saçma mouseleri alıp ünlü ettiğimiz için bu forumda bu soru soruluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis o mouse yerine hyperx haste bile tut yine yüzüne Bakmazsın.

Onu alacağıma ajazz Aj199 veya ikinci el hyperx haste wireless alırım.
1800tl fiyatı önerdiğiniz mousenin

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
duracellin şarj edilebilir pilleriyle kullanıyorum 10 15 gün götürüyor 6 7 ayda bir pil değiştirmek yeterli
hocam ama bir mousea o kadar para verdikten sonra bana pil kullanmak kötü hissettiriyor ve bence gerçekten o parayı hak etmiyor

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
hocam ama bir mousea o kadar para verdikten sonra bana pil kullanmak kötü hissettiriyor ve bence gerçekten o parayı hak etmiyor
bende pilli istemedim hocam ajazz a felan baktım elime küçük gelir razer basilisk alayım dedim aldırmadılar ne yapayım bu fiyat bandında bataryalı wireless mouse yok gibi bisey 2k ya yakın bataryalı olanlar

ajazz alın o zaman hocam
elime çok küçük kalıyor

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
okadar para verip bide 2. elmi kullanayım
reis şaka mısın sen? o zaman ajazz aj199 al. Ben sana diyorum kullanılmaz bunlar alınır, sen bana diyorsun o kadar para verip ikinci el mi alayım? o zaman arabayı da her zaman sıfır al. Sonuçta az para vermiyorsun. Şu kafadan çıkın artık. Ve o kadar paradan kastın sanki çok büyük paraymış gibi konuşma. (iyi mouselere göre). Ben sana lamzu atlantisi vereyim biraz kullan, bakayım rivali kendi eline çöpe atıyor musun? atmıyor musun? Şu dik kafalı olmaktan gerçekten vazgeçin. Switch, ağırlık,sensör,skatez,kablo,tutuş şekli vs vs. bazıları kişiden kişiye değişiklik gösterse de çoğu özelliği kötü. Araştırma yapmadan, bilen kişilere sormadan alırsanız malınızın kötü olduğunu bile bile savunursun.

Tabi ki herkes kendi istediğini alabilir. Ama kötü olduğunu bile bile (diğer mouselere göre) bunu bana savunmayın. Ondan sonra ben agrasif,sinirli oluyorum. Gidip istediğinizi alabilirsiniz. Hayırlı geceler Allah'a emanet olun.

Top Bottom