Neler Yeni

Rival 3 wireless neden sevilmiyor ?

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
ben kullanıyorum çevremdekilerde kullanıyor forumlardada kötülenmemiş ama nedense sevilmiyor içindeki TrueMove Core optiktenmi yoksa ağırlığından dolayımı bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
1ms 1000hz atım hızı yeterli bence fps içinde ben valorant da yüksek elolara çıktım bu mouse ile
Diğer mouselarda da aynı bu değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata daha iyileri varken rival 3 gibi sorunlu bir mouse alınmaz kısacası. Kendiniz kullanıyor olabilirsiniz bu övmeniz gerektiği anlamına gelmez.

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
Diğer mouselarda da aynı bu değer.

Bu fiyata daha iyileri varken rival 3 gibi sorunlu bir mouse alınmaz kısacası. Kendiniz kullanıyor olabilirsiniz bu övmeniz gerektiği anlamına gelmez.
peki sürekli switcheri ve optikleri övüyorsunuz normal bir oyuncu aradaki farkı anlayamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
peki sürekli switcheri ve optikleri övüyorsunuz normal bir oyuncu aradaki farkı anlayamaz
Switchlerin ömürleri ve kronik sorunları vardır. Mesela 20m tıklama ömrü ve 80m tıklama ömrü sunan 2 switch düşün hangisi daha uzun ömürlü olur? Ayrıca Omron 20m gibi switchlerde kronik çift tıklama sorunları var bu sorunlar switch kaynaklı ve switch değişimlerine neden oluyor. Logitech'in çoğu mouse'u bu switchi kullanıyor mesela. Ayrıca sensör farkı anlaşılıyor rahatlıkla. Daha düşük ıps ve g değerlerine sahip sensörler ile hızlı mouse çevirdiğinizde istediğiniz ivmelenmeyi ve tepkimeyi alamazsınız. Yüksek değere sahip mouselarda bu sorun yaşanmaz. Daha birsürü etmen var bunun gibi.

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer
Switchlerin ömürleri ve kronik sorunları vardır. Mesela 20m tıklama ömrü ve 80m tıklama ömrü sunan 2 switch düşün hangisi daha uzun ömürlü olur? Ayrıca Omron 20m gibi switchlerde kronik çift tıklama sorunları var bu sorunlar switch kaynaklı ve switch değişimlerine neden oluyor. Logitech'in çoğu mouse'u bu switchi kullanıyor mesela. Ayrıca sensör farkı anlaşılıyor rahatlıkla. Daha düşük ıps ve g değerlerine sahip sensörler ile hızlı mouse çevirdiğinizde istediğiniz ivmelenmeyi ve tepkimeyi alamazsınız. Yüksek değere sahip mouselarda bu sorun yaşanmaz. Daha birsürü etmen var bunun gibi.
ben rekabetçi oyun oynamıyorum pek hayatta kalma korku cart curt takılıyorum neden bukadar üst segment bir mouseye ihtiyacım olsun ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
ben rekabetçi oyun oynamıyorum pek hayatta kalma korku cart curt takılıyorum neden bukadar üst segment bir mouseye ihtiyacım olsun ki
Ben senin için değil genel olarak konuşuyorum dostum.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
pilli ve parasını hak etmiyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Ufak ama fazla eksiği çok

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Ağır
Stok skatezleri kötü
LOD Sorunları mevcut(Lift-off Distance sorunu yani.)
Eski fakat idare eder bir sensör(fiyatını hak etmiyor)
Batarya yerine pilli olması + ağırlık

Ayrıca kronik scroll bozulma sorunu da var.
Gecikmesi de iyi değil ekleyeyim.

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer

CorteX881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ömer

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Lod sorunu olan, deli saçması mouse. Kendim bizzat kullandım, fps oyunlarında yüzüne bakılmaz. Sizi kendimden aşağı görmüyorum, yanlış anlamayın. Ama aynı beya benzer fiyata daha iyisini almak yerine bu saçma mouseleri alıp ünlü ettiğimiz için bu forumda bu soru soruluyor.

duracellin şarj edilebilir pilleriyle kullanıyorum 10 15 gün götürüyor 6 7 ayda bir pil değiştirmek yeterli
Reis o mouse yerine hyperx haste bile tut yine yüzüne Bakmazsın.

Onu alacağıma ajazz Aj199 veya ikinci el hyperx haste wireless alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan

Logitech G G305 LIGHTSPEED ile karşılaştırınca yine aşağı yukarı aynı bu fiyat bandındaki çoğu wireless mouse da benzer bileşenler var​

G305 in iyi olduğunu kim söyledi?

Top Bottom