Diğer mouselarda da aynı bu değer.1ms 1000hz atım hızı yeterli bence fps içinde ben valorant da yüksek elolara çıktım bu mouse ile
peki sürekli switcheri ve optikleri övüyorsunuz normal bir oyuncu aradaki farkı anlayamazDiğer mouselarda da aynı bu değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata daha iyileri varken rival 3 gibi sorunlu bir mouse alınmaz kısacası. Kendiniz kullanıyor olabilirsiniz bu övmeniz gerektiği anlamına gelmez.
Switchlerin ömürleri ve kronik sorunları vardır. Mesela 20m tıklama ömrü ve 80m tıklama ömrü sunan 2 switch düşün hangisi daha uzun ömürlü olur? Ayrıca Omron 20m gibi switchlerde kronik çift tıklama sorunları var bu sorunlar switch kaynaklı ve switch değişimlerine neden oluyor. Logitech'in çoğu mouse'u bu switchi kullanıyor mesela. Ayrıca sensör farkı anlaşılıyor rahatlıkla. Daha düşük ıps ve g değerlerine sahip sensörler ile hızlı mouse çevirdiğinizde istediğiniz ivmelenmeyi ve tepkimeyi alamazsınız. Yüksek değere sahip mouselarda bu sorun yaşanmaz. Daha birsürü etmen var bunun gibi.peki sürekli switcheri ve optikleri övüyorsunuz normal bir oyuncu aradaki farkı anlayamaz
ben rekabetçi oyun oynamıyorum pek hayatta kalma korku cart curt takılıyorum neden bukadar üst segment bir mouseye ihtiyacım olsun kiSwitchlerin ömürleri ve kronik sorunları vardır. Mesela 20m tıklama ömrü ve 80m tıklama ömrü sunan 2 switch düşün hangisi daha uzun ömürlü olur? Ayrıca Omron 20m gibi switchlerde kronik çift tıklama sorunları var bu sorunlar switch kaynaklı ve switch değişimlerine neden oluyor. Logitech'in çoğu mouse'u bu switchi kullanıyor mesela. Ayrıca sensör farkı anlaşılıyor rahatlıkla. Daha düşük ıps ve g değerlerine sahip sensörler ile hızlı mouse çevirdiğinizde istediğiniz ivmelenmeyi ve tepkimeyi alamazsınız. Yüksek değere sahip mouselarda bu sorun yaşanmaz. Daha birsürü etmen var bunun gibi.
Ben senin için değil genel olarak konuşuyorum dostum.ben rekabetçi oyun oynamıyorum pek hayatta kalma korku cart curt takılıyorum neden bukadar üst segment bir mouseye ihtiyacım olsun ki
Gecikmesi de iyi değil ekleyeyim.Ağır
Stok skatezleri kötü
LOD Sorunları mevcut(Lift-off Distance sorunu yani.)
Eski fakat idare eder bir sensör(fiyatını hak etmiyor)
Batarya yerine pilli olması + ağırlık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kronik scroll bozulma sorunu da var.
Ben senin için değil genel olarak konuşuyorum dostum.
Kötü çünküben kullanıyorum çevremdekilerde kullanıyor forumlardada kötülenmemiş ama nedense sevilmiyor içindeki TrueMove Core optiktenmi yoksa ağırlığından dolayımı bilemiyorum
duracellin şarj edilebilir pilleriyle kullanıyorum 10 15 gün götürüyor 6 7 ayda bir pil değiştirmek yeterlipilli ve parasını hak etmiyor
Reis o mouse yerine hyperx haste bile tut yine yüzüne Bakmazsın.duracellin şarj edilebilir pilleriyle kullanıyorum 10 15 gün götürüyor 6 7 ayda bir pil değiştirmek yeterli
G305 in iyi olduğunu kim söyledi?Logitech G G305 LIGHTSPEED ile karşılaştırınca yine aşağı yukarı aynı bu fiyat bandındaki çoğu wireless mouse da benzer bileşenler var