Neler Yeni

Rival 300s vs rival 600 boyutları farkı nedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
Rival 300s siparişi vermiştim ama elime büyük geldiği için sol tarafındaki tuşlara basamıyordum. Şimdi rival 600 almayı düşünüyorum ama boyutları tam olarak nedir. Rival 300s ile boyut olarak karşılaştırılırsa nasıldır. En kötü sol tarafındaki iki tuşu kullanmak istiyorum.(Kronik sorunu var diye gelmeyin bu sorunu göze alıp alıcam)

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Okadar para veriyosan bence razer al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okadar para veriyosan bence razer al
Steelseries almak istediğim için bu mouselardan konu açtım fark ettiyseniz razer almak isteseydim onunla alakalı konu açardım.Lütfen böyle yardımcı olmayacak mesajlarla gelmeyin.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Steelseries almak istediğim için bu mouselardan konu açtım fark ettiyseniz razer almak isteseydim onunla alakalı konu açardım.Lütfen böyle yardımcı olmayacak mesajlarla gelmeyin.
:D? Razer cok daha iyi oldugu icin boyle dedim sana gidip rival serisinden kotu birsey onercek değilim ki gidip internete rival 600 yazsanız zaten boyutu çıkıyor buraya bos konu açmıs oluyosunuz bu durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
:D? Razer cok daha iyi oldugu icin boyle dedim sana gidip rival serisinden kotu birsey onercek değilim ki gidip internete rival 600 yazsanız zaten boyutu çıkıyor buraya bos konu açmıs oluyosunuz bu durumda
Şu an çok yardımın dokundu teşekkür ederim

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Rival600un Boyutu biraz daha büyük olabilir tam bilmiyorum ama yanlardan çıkan yerler bir zaman sonra yapis yapış oluyor :(

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Rival 600 denedim büyük bence boyum 185 cm bana bile büyük yani ellerim de büyüktür ya da ben ufak farelere alıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
Rival600un Boyutu biraz daha büyük olabilir tam bilmiyorum ama yanlardan çıkan yerler bir zaman sonra yapis yapış oluyor :(
Teşekkürler bunu dikkate alıcam
Rival 600 denedim büyük bence boyum 185 cm bana bile büyük yani ellerim de büyüktür ya da ben ufak farelere alıştım.
Teşekkürler verdiğin bilgi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki yan tuşlara basmadan baya zorluk yaşadın mı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Teşekkürler bunu dikkate alıcam

Teşekkürler verdiğin bilgi için.

Peki yan tuşlara basmadan baya zorluk yaşadın mı?
Basıyorsun ama ne biliyim rahat değil elin çok büyükse güzel olur yani ellerim 20cmden büyük g102 kullanıyorum diyim :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
rival 600 elinize oturur 300s büyükse. ama inanın ikisini de denedim ve bence steelseries sensörleri razera göre aşırı ilkel. alınabilecek tek mouseları 300s eskiden rival 3de iyiydi ama şimdi viper mini gibi bir mouse var yani o da alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
Basıyorsun ama ne biliyim rahat değil elin çok büyükse güzel olur yani ellerim 20cmden büyük g102 kullanıyorum diyim :)
Tamamdır. Ama ben yine indirime falan girerse bir denerim çift sensörü çok merak ediyorum çünkü. duruma göre yardımcı olması için unutmassam buraya da yazarım konuyu takip edenler için.

rival 600 elinize oturur 300s büyükse. ama inanıj ikisini de denedim ve bence Steelseries sensörleri razera göre aşırı ilkel.
Razer fiyatları biraz uçuk geldi bana ya. Şimdi rival 600 400 liraya düşerse alıcam zaten o da çift sensörü merak ediyorum fps oyunlarında nasıl diye. olmadı daha düşük segmente inerim zaten.
Büyük ihtimalle de rival 3 alırım.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Tamamdır. Ama ben yine indirime falan girerse bir denerim çift sensörü çok merak ediyorum çünkü. duruma göre yardımcı olması için unutmassam buraya da yazarım konuyu takip edenler için.

Razer fiyatları biraz uçuk geldi bana ya. Şimdi rival 600 400 liraya düşerse alıcam zaten o da çift sensörü merak ediyorum fps oyunlarında nasıl diye. olmadı daha düşük segmente inerim zaten.
Büyük ihtimalle de rival 3 alırım.
viper mini daha ucuz ve daha iyi. ben ss razerdan ss mouselara grçince baya pişman oldum sensörler cidden baya kötü. ayrıca rival 600 spyuluyor. deathadder v2 450tl xaten ama elinize kamburu yüzünden garip gelebilir. normal viper alabilirsiniz daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan özdemir
viper mini daha ucuz ve daha iyi. ben ss razerdan ss mouselara grçince baya pişman oldum sensörler cidden baya kötü. ayrıca rival 600 spyuluyor. deathadder v2 450tl xaten ama elinize kamburu yüzünden garip gelebilir. normal viper alabilirsiniz daha iyi olur
Son olarak viper mini ya da viper öneriyorsunuz yani.

Top Bottom