snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
ergonomik ve rival 3 boyutlarında olmasını ama sensörünün vs çok daha iy olmasını istiyorum. öneriniz var mı?
hangi seriyi öneririsin? elim 17-8 cm.Zowie mouselarina bakabilirsin
elim 17-8 cm. rival 3 ten farkını hissettirir mi sensör?Viper Mini ama elinin boyutları önemli.
Benim elimle aynı boyda ve benim elime Viper Mini tam oturuyor. Farkını hissetmezsin. Rival 3 biraz daha büyük.elim 17-8 cm. rival 3 ten farkını hissettirir mi sensör?
Bu boyutlara viper mini yerine viper de olur. Hatta daha iyi olur çünkü sensörü daha iyi.hangi seriyi öneririsin? elim 17-8 cm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elim 17-8 cm. rival 3 ten farkını hissettirir mi sensör?
Zowie ec1 b alabilirsin elin icin tam uyumlu olacaktir.N-11 de indirim vardi kacirma derim.Mouse icin kendi deneyimlerimden aktarabileceklerimhangi seriyi öneririsin? elim 17-8 cm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elim 17-8 cm. rival 3 ten farkını hissettirir mi sensör?
1600 dpi 1 sens oynuyorum zaten fazlası gereksiz bu değerler hariç. sensör olarak zowie nin tüm sensörleri benzer midir? mesela normal ec1 ike divina blue arasındaki fark nedir?Zowie ec1 b alabilirsin elin icin tam uyumlu olacaktir.N-11 de indirim vardi kacirma derim.Mouse icin kendi deneyimlerimden aktarabileceklerim
Tam bir fps mouseu tak calistir yazilimsiz.Eksisi mouse topu ve yandaki tuslarinin basim hissi cok sert ve eski donemden kalma gibi.Sensoru bana gore gayet guzel.En iyi ozelligi ise elimde mouse var gibi hissetmiyorum ec1i tutarken benim elim 20 cm bir buyuk modeli olan ec1 a kullaniyorum ve ele oturusu o kadar iyi ki elimde oldugunu hissetmiyorum.Kisacasi fps oyunlari icin alinir zowie.Fakat Rival gibi bir makro atamasi guze bi yazilim vs bekleme dpi ayari da 4 adet 400-800-1600-3200 baska secenek yok
Eskiden 3310 sensor kullanmaktalardi.Fakat yeni cikan 2020 editionlarda ec1-a ec1-b de1600 dpi 1 sens oynuyorum zaten fazlası gereksiz bu değerler hariç. sensör olarak zowie nin tüm sensörleri benzer midir? mesela normal ec1 ike divina blue arasındaki fark nedir?