Neler Yeni

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
50 TL'ye ver anında gidip iade ederim öyle konuşmakla olmuyor forumda gitsem 50 TL dağıtıyorum desem herkes gelir bana bana der şimdi laf kalabalığı yapıyor herkes
Bırak uzatma kanka ya laftan anlamayan amip hepsi Allah’ın tek hücreli canlıları

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hişşt aradan çekil kankan değilim yaşı küçük olan kardeşim. 50 lira için yaptıklarına bak ya :)
Yaşın 10 o zaman git Steam keyi çekilişlerine falan katılma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazık gerçekten, acınası haldesiniz. Bir de buna ticaret diyen karaktersizler de kendini göstermiş, yorumsuz...
Ticaretten zerre anlamayan çocuklar konuyu basmış.
Bilmiyorlar ki bakkal 75 kuruşa aldığını 1.50'a satıyor.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Bakın dostlar adam gitmiş erkenden adam gibi sırasına geçip ürünü almış artık o ürün onun istediği fiyata koyar, ister 10k ya koyar ama satılmaz isterse 300 e koyar satılır, nedir bu fırsatçılık o bu şu ne saçma düşünce tarzı bu neymiş ihtiyacı olan biri alsaymış sizene kardeşim ihtiyacı olan kişi önce gitseydi daha hızlı alsaydı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
katılmıyorum abicim 27 yaşındayım ihtiyacım yok çok şükür :)
Klavyede herkes 27 yaşında.

Bakın dostlar adam gitmiş erkenden adam gibi sırasına geçip ürünü almış artık o ürün onun istediği fiyata koyar, ister 10k ya koyar ama satılmaz isterse 300 e koyar satılır, nedir bu fırsatçılık o bu şu ne saçma düşünce tarzı bu neymiş ihtiyacı olan biri alsaymış sizene kardeşim ihtiyacı olan kişi önce gitseydi daha hızlı alsaydı
Aha işte olgun bir insan, çocuklar burada saçmalıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
2. el piyasası sizin yüzünüzden gelişmiyor al-sat yapacak insan korkuyor ya başına iş gelirse diye insanların hevesini kursağında bırakmak dışında bir işe yaradığınız yok lütfen daha fazla uzatma beyniyle düşünemeyen bir insanla tartışmayacağım

Diyosun :D
Buna 2. el denmiyor kullanılmamış bir ürün bu. Dedim zaten kullanıp satsın buna bir derdim yok. Beyniyle düşünemeyen demişsin.. bu adamı savunacak kadar düşmediğim için gayet iyi kullandığımın farkındayım :) Umarım siz de kullanırsınız. Ha unutmadan.. Ben 2. el ürün alırım almasına da, 2. el ürünler zaten daha ucuza satılır alındığı fiyattan, gerçekten yazık size.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Buna 2. el denmiyor kullanılmamış bir ürün bu. Dedim zaten kullanıp satsın buna bir derdim yok. Beyniyle düşünemeyen demişsin.. bu adamı savunacak kadar düşmediğim için gayet iyi kullandığımın farkındayım :) Umarım siz de kullanırsınız. Ha unutmadan.. Ben 2. el ürün alırım almasına da, 2. el ürünler zaten daha ucuza satılır alındığı fiyattan, gerçekten yazık size.
2. El piyasanın daha ucuzuna satılır 300 tl piyasa ben de dhaa ucuza satıyorum bunda bi şey yok

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
2. El piyasanın daha ucuzuna satılır 300 TL piyasa ben de dhaa ucuza satıyorum bunda bi şey yok
Aldığın ürünün indirimsiz halinden bahsediyorsun. Sen indirimdeyken alıp indirimsiz halinin 2. eli gibi satıyorsun. Bir nevi insan kandırmak yaptığın. 2. El satıyorsan indirimli halinin indirimini yapmalısın etik olan bu. Para için etik olmayan yollara başvuracaksanız siz bilirsiniz tabii.

Top Bottom