RİVAL 600 Aldım Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
3
Merhaba kapalı kutu, hiç açılmamış rival 600 satın aldım, bugün denemek için bilgisayara taktığımda mouse hiç tepki vermedi, bilgisayar mouse ı görüyor SteelSeriesin programındada mouse gözüküyor fakat ne ışıkları yanıyor nede imkeç kıpırdıyor, Sıkıntı ne olabilir ?

Edit:Bütün portlarda denedim, kalvyemin, şuan kullandığımn mouse un portları dahil hiç bir portta tepki yok, takıyorum ses var, pc de tanıyor ama tepki yok

Ekler

• rrr.jpg
    rrr.jpg
    165.9 KB · Hit: 110
  • rrrrr.jpg
    rrrrr.jpg
    93.6 KB · Hit: 106
Merhaba kapalı kutu, hiç açılmamış rival 600 satın aldım, bugün denemek için bilgisayara taktığımda mouse hiç tepki vermedi, bilgisayar mouse ı görüyor SteelSeriesin programındada mouse gözüküyor fakat ne ışıkları yanıyor nede imkeç kıpırdıyor, Sıkıntı ne olabilir ?
Çıkar başka bir port a tak

Bende de aynı mousetan var kabloyu kırdım teknik servise mail attım yenisini bedavaya yolladılar steelseries mağdur etmez bence

Sürücü tarzı bir şey var mı ?
Aygıt yöneticisinden sürücüleri yeniler misin

Dostum kabloyu çıkarıp telefonuna takarmsın kablo çalışıyormu öğrenmiş oluruz belki sıkıntı kablodadır

Dostum kabloyu çıkarıp telefonuna takarmsın kablo çalışıyormu öğrenmiş oluruz belki sıkıntı kablodadır
kablo çalışmasa aygıt yöneticinde gözükmezdi gözüktüğüne göre çalışıyor problem başka şekilde

Geri