Rival 710 sonrası Mouse önerisi lazım.

ruaF1912

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,120
Bütçe
2500
Öncelikle Bütcem 1.5/2.5K arası, Arkadaşlar Rival710 mouse bileğime çok fazla ağrı yapıyor, 135G gibi bir ağırlığı olması lazım, Titreşim motorundan dolayı baya ağır bir mouse, kullananlar az çok anlar şuan çektiğim çileyi. Şuan Beni Sensörü üzmeyecek, Fazla Ağır olmayacak, Wireless Olmayacak bir mouse tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.

Öncelikle Bütcem 1.5/2.5K arası, Arkadaşlar Rival710 mouse bileğime çok fazla ağrı yapıyor, 135G gibi bir ağırlığı olması lazım, Titreşim motorundan dolayı baya ağır bir mouse, kullananlar az çok anlar şuan çektiğim çileyi. Şuan Beni Sensörü üzmeyecek, Fazla Ağır olmayacak, Wireless Olmayacak bir mouse tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.
Bende senin gibi düşünüyordum. Rival 310 kullandım yıllarca benim için dünyanın en iyi mouseuydu hafifti bide 85 gram felandı. Acayip bir önyargıyla kablosuz mouse aldım Logitech G Pro X Superlight. Acayip iyi bişey kesinlikle önerim hafif ve kablosuz almandır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada gecikme hiç olmayacak çünkü bluetooth değil wireless mouse alıyorsun (y)

Şimdi şöyle hocam wireless te bir gecikme yaşayacağınızı düşünmüyorum ,öneri olarak asus rog keris aimpoint normalde 3k gibi bir fiyatı var ancak Kasım indirimi diye 2450 gibi bir fiyata görmüştüm, isterseniz bir bakın derim, bu mouse u kabloluda kullanabilirsiniz, 3 çeşit bağlantısı var.

Şimdi şöyle hocam wireless te bir gecikme yaşayacağınızı düşünmüyorum ,öneri olarak asus rog keris aimpoint normalde 3k gibi bir fiyatı var ancak Kasım indirimi diye 2450 gibi bir fiyata görmüştüm, isterseniz bir bakın derim, bu mouse u kabloluda kullanabilirsiniz, 3 çeşit bağlantısı var.
Rog keris wireless aimpoint kullandım premium bir mouse ama switchlerinde çift tıklama sorunu oluyor değiştirmek gerekiyor. Şiddetle bütçe az ise viper v2 bütçe yeterliyse G pro x superlight V1 öneririm

Geri