Rivals 3 wireless mi glorious model o

Reaksiyon skoru
30
herkese selam. İkisi arasında kaldım sizce hangisi alınmalı fps oyunları oynuyorum

Model 0

herkese selam. İkisi arasında kaldım sizce hangisi alınmalı fps oyunları oynuyorum
kablosuz istiyorsan bütçe buysa yapacak bir şey yok. bence kablosuz çok rahat ama fps ağırlıklı oynuyorsan ve kablosuz bütçe aşıyorsa

glorious model o​

kablosuz istiyorsan bütçe buysa yapacak bir şey yok. bence kablosuz çok rahat ama fps ağırlıklı oynuyorsan ve kablosuz bütçe aşıyorsa

glorious model o​

Kablosuz alabilirim Şuanda indirim de gözüküyor ince hesapta
Rival 3 wireless dan daha çok memnun kalıcağına eminim. Pilli ve hz düşüren bir mouse ne kadar memnun eder.
model o siparişi verdim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair Void RGB Elite USB Beyaz bu da şuanda indirimde fakat hyperx II de çok önerildi hangisi tercih etmeliyim . Corsair Şuanda 1039₺ olmuş indirimde​

rival 3 wireless önermem kendisini uzun süre kullanmak zorunda kaldım ve çok zorlu bir deneyim idi kopmasından her hafta pil değiştirmesine takılmalarından otomatik kapanmasına kadar çoğu problemi yaşadım şuan 900tlye endgame gear xm1r aldım rahatım o yüzden senin söylediklerin arasınan model O daha iyi olur

hyperx bu işte iyi. he ucu olması da önemli ama ondan önemlisi hangisinde rahat edeceğiniz. ikisi de rahat diyebiliyorum ama herkese her kulaklık ped şekli uymuyor

Kulaklığı da almışken kablosuz alın derim. 1000tl ye mpow bh415 1300-1500 e (indirime girince) cloud core wireless öneririm.

Kulaklığı da almışken kablosuz alın derim. 1000tl ye mpow bh415 1300-1500 e (indirime girince) cloud core wireless öneririm.
Şuanda araştırıyorum fakat parası biraz tuzlu geldi ama alınabilir , tek dezavantajı pedlerin deri olması alternatif bir şey önerebilir misiniz?

Bir de RAZER BLACKSHARK V2 KULAKLIK Şuanda hepsiburada da indirim de mantıklı mıdır ?

Son düzenleme:
Şuanda araştırıyorum fakat parası biraz tuzlu geldi ama alınabilir , tek dezavantajı pedlerin deri olması alternatif bir şey önerebilir misiniz?

Bir de RAZER BLACKSHARK V2 KULAKLIK Şuanda hepsiburada da indirim de mantıklı mıdır ?
Mantıklı iyi bir ürün.

Geri