Mert Yıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
herkese selam. İkisi arasında kaldım sizce hangisi alınmalı fps oyunları oynuyorum
Pişmanlık yaşar mıyım senceModel 0
Rival 3 wireless dan daha çok memnun kalıcağına eminim. Pilli ve hz düşüren bir mouse ne kadar memnun eder.Pişmanlık yaşar mıyım sence
Kablosuz alabilirim Şuanda indirim de gözüküyor ince hesaptakablosuz istiyorsan bütçe buysa yapacak bir şey yok. bence kablosuz çok rahat ama fps ağırlıklı oynuyorsan ve kablosuz bütçe aşıyorsa
glorious model o
model o siparişi verdim teşekkür ederimRival 3 wireless dan daha çok memnun kalıcağına eminim. Pilli ve hz düşüren bir mouse ne kadar memnun eder.
rival 3 wireless önermem kendisini uzun süre kullanmak zorunda kaldım ve çok zorlu bir deneyim idi kopmasından her hafta pil değiştirmesine takılmalarından otomatik kapanmasına kadar çoğu problemi yaşadım şuan 900tlye endgame gear xm1r aldım rahatım o yüzden senin söylediklerin arasınan model O daha iyi olurherkese selam. İkisi arasında kaldım sizce hangisi alınmalı fps oyunları oynuyorum
Şuanda araştırıyorum fakat parası biraz tuzlu geldi ama alınabilir , tek dezavantajı pedlerin deri olması alternatif bir şey önerebilir misiniz?Kulaklığı da almışken kablosuz alın derim. 1000tl ye mpow bh415 1300-1500 e (indirime girince) cloud core wireless öneririm.
Bir de RAZER BLACKSHARK V2 KULAKLIK Şuanda hepsiburada da indirim de mantıklı mıdır ?Kulaklığı da almışken kablosuz alın derim. 1000tl ye mpow bh415 1300-1500 e (indirime girince) cloud core wireless öneririm.
Mantıklı iyi bir ürün.Şuanda araştırıyorum fakat parası biraz tuzlu geldi ama alınabilir , tek dezavantajı pedlerin deri olması alternatif bir şey önerebilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de RAZER BLACKSHARK V2 KULAKLIK Şuanda hepsiburada da indirim de mantıklı mıdır ?
Kaçtı maalesefMantıklı iyi bir ürün.