Neler Yeni

RK61 2.4ghz Alınır mı

FuRinMe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Musab Karaca
Hocam RK61 satın aldım fakat yanlışlıkla red switch aldığım için iade ettim brown almak için para iadesi bekliyorum :D yardımlarınız için teşekkürler
Hocam klavye nasıl eksileri ve artılarıyla anlatabilir misiniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih
Hocam RK61 satın aldım fakat yanlışlıkla red switch aldığım için iade ettim brown almak için para iadesi bekliyorum :D yardımlarınız için teşekkürler
hocam ben de rk61 ve t60 arasında kaldım rgb olan sizce rk61 almaya değer mi çok istiyorum modları falan çok iyi ama t60ın da rgb modları neredeyse aynı ama bilemedim işte

PixiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Volkan Çelik
hocam ben de rk61 ve t60 arasında kaldım rgb olan sizce rk61 almaya değer mi çok istiyorum modları falan çok iyi ama t60ın da rgb modları neredeyse aynı ama bilemedim işte
Hocam t60 ı hiç görmedim fakat rk61 i kullandığım süre boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece sarjı 1 gün falan anca gidiyor renk modları olsun renkleri olsun beni tatmin ediyor ama kablosuz modunda biraz kısık geldi bana kablolu kullanınca daha canlı yanıyor birde fn kombinasyonları biraz garip alışmam zaman aldı kesinlikle klavyeyi tavsiye ederim ben laptopta kullanıyorum okula eve taşımam çok rahat oldu

Top Bottom