cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Rm850 eski si yenisi farketmezki taş gibi psu halenHocam bu 2021 model x serisi psu.
Rm850 eski si yenisi farketmezki taş gibi psu halenHocam bu 2021 model x serisi psu.
Hocam zaten 11400e fazlasıyla yetmez mi? İlerde 3060 ti felan takmayı düşünüyorum. Hem bütçem az şuan.Rm850 eski si yenisi farketmezki taş gibi psu halen
Yetmesine yeter ondan yana sıkıntı yok acelen yoksa bekleseydin keşke itopya 1 ürünü sağlam indirime sokuyorsa devamı geliyor ondan dedim.Hocam zaten 11400e fazlasıyla yetmez mi? İlerde 3060 ti felan takmayı düşünüyorum. Hem bütçem az şuan.
Yeter.Hocam zaten 11400e fazlasıyla yetmez mi? İlerde 3060 ti felan takmayı düşünüyorum. Hem bütçem az şuan.
Geçenlerde Asus rog vardı incehesapta 850w 850-900 civarlarına o da fenaydı.Yetmesine yeter ondan yana sıkıntı yok acelen yoksa bekleseydin keşke itopya 1 ürünü sağlam indirime sokuyorsa devamı geliyor ondan dedim.
Burası forum tabii ki sorcaklar çekemiyosan kendinde yok diye kıskanıyosan konuya girmeYeter artık sıktınız.
Cezanı alıp oturmuşsun. Bende de TX 750M var, kıskanmakla bir alakası yok. Dert etme, senelerce çalışıp kazanamayacağın kadar param da var.Burası forum tabii ki sorcaklar çekemiyosan kendinde yok diye kıskanıyosan konuya girme