Temu sipariş sınırı ile ilgili bilgi lazım.

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,755
Ben 2 ürün sipariş edip teslim aldım, sonra 2 tane daha sipariş edip o 2 ürünü almaktan vazgeçip hemen iade ettim, şimdi de 3 ürün aldım ama 1 tanesini sepet tutarını tamamlamak için aldığımdan hemen iade ettim. 5 ürün sınırına takılmıyor değil mi bu durumda?

Sipariş bazına bakmanız gerekiyor.Elinize 3sipariş gelmiş kalan hakkınız 2.Ürünle alakası yok

5 adet ürün olarak değil, paket olarak sayılıyor. Bu ürünlerin hepsi ayrı ayrı paketlerde olmadıkça sıkıntı yok.

Paket bazlı düşünmek lazım, ayrıca gümrüğe gelmediği için iade olanlar sayılmaz diye düşünüyorum.

Paket bazlı düşünmek lazım, ayrıca gümrüğe gelmediği için iade olanlar sayılmaz diye düşünüyorum.
2 Paket aldım sadece. Diğerleri iptal ürünlerdi. Şu an 2 ürünü aynı anda sipariş ettim ama ayrı paketlerle mi gelir aynı mı gelir bilmiyorum. İnş iade edilenler siparişten sayılmıyordur.

2 Paket aldım sadece. Diğerleri iptal ürünlerdi. Şu an 2 ürünü aynı anda sipariş ettim ama ayrı paketlerle mi gelir aynı mı gelir bilmiyorum. İnş iade edilenler siparişten sayılmıyordur.
Hiç zannetmiyorum sayılacağını. Gümrük gelene bakıyor sonuçta.

Geri