Roblox Beni Deli Etti çıldırıcam

1614881505826.png

şuan value değerleri bir garip boblox da
Rolimons onu .75'ten .85 yaptı kendileri bile dedi hatta artık dolaşımda daha fazla robux var. Millet 3. parti sitelerden filan alınca oradan %30 vergi gelmiyor böylece robux geri dönmüyor. 2016'da filan böyle değildi en pahalı gamepasslar 400 robux filandı şimdi ne ararsan var.

robloxcu oguz

Rolimons onu .75'ten .85 yaptı kendileri bile dedi hatta artık dolaşımda daha fazla robux var. Millet 3. parti sitelerden filan alınca oradan %30 vergi gelmiyor böylece robux geri dönmüyor. 2016'da filan böyle değildi en pahalı gamepasslar 400 robux filandı şimdi ne ararsan var.
value olarak zaten valk 220k ya çıktı roblox çok katı kurallar getirdi şuan roblox grubuna 10k dan atınca ban yiyorsun boost dan ben kendi emeğimle geliştim ve hala memnunum fakat şuan roblox da ticaret yapmak aşırı riskli
1614882275137.png

value olarak zaten valk 220k ya çıktı roblox çok katı kurallar getirdi şuan roblox grubuna 10k dan atınca ban yiyorsun boost dan ben kendi emeğimle geliştim ve hala memnunum fakat şuan roblox da ticaret yapmak aşırı riskliAlıntıyı görüntüle
Grubun büyüklüğüne göre o mesela bizim grupta 2 milyon bobux var (oyun geliştirme - haftalık 12k alıyorum ben) öyle bir sıkıntı olmadı. Daha çok o inaktif gruplar için sanırım.

Grubun büyüklüğüne göre o mesela bizim grupta 2 milyon bobux var (oyun geliştirme - haftalık 12k alıyorum ben) öyle bir sıkıntı olmadı. Daha çok o inaktif gruplar için sanırım.
benim arkadaş oyun geliştirme işind€ ama o DevEx den parayı çeviriyor direk para işine girmiyor

REBLEX sarmaz bide cezan açılınca bak eskiden oynardım rebex almışlığım bile var ama çocukluk etmişim geçmişte kaldı.

REBLEX sarmaz bide cezan açılınca bak eskiden oynardım rebex almışlığım bile var ama çocukluk etmişim geçmişte kaldı.
arkadaşlarınla oynayınca çok zevkli ve değişik oyunlar var ve parada kazanabiliyorsun sonuçta hem eğlence hem para .p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,268
Üyeler
183,967
Son üye
PC avcısı1
Geri