xSparkua.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,026
Trade işi aşırı batık artık. Çok enflasyon var.
şuan value değerleri bir garip boblox daTrade işi aşırı batık artık. Çok enflasyon var.
Rolimons onu .75'ten .85 yaptı kendileri bile dedi hatta artık dolaşımda daha fazla robux var. Millet 3. parti sitelerden filan alınca oradan %30 vergi gelmiyor böylece robux geri dönmüyor. 2016'da filan böyle değildi en pahalı gamepasslar 400 robux filandı şimdi ne ararsan var.şuan value değerleri bir garip boblox da
value olarak zaten valk 220k ya çıktı roblox çok katı kurallar getirdi şuan roblox grubuna 10k dan atınca ban yiyorsun boost dan ben kendi emeğimle geliştim ve hala memnunum fakat şuan roblox da ticaret yapmak aşırı riskliRolimons onu .75'ten .85 yaptı kendileri bile dedi hatta artık dolaşımda daha fazla robux var. Millet 3. parti sitelerden filan alınca oradan %30 vergi gelmiyor böylece robux geri dönmüyor. 2016'da filan böyle değildi en pahalı gamepasslar 400 robux filandı şimdi ne ararsan var.
Grubun büyüklüğüne göre o mesela bizim grupta 2 milyon bobux var (oyun geliştirme - haftalık 12k alıyorum ben) öyle bir sıkıntı olmadı. Daha çok o inaktif gruplar için sanırım.value olarak zaten valk 220k ya çıktı roblox çok katı kurallar getirdi şuan roblox grubuna 10k dan atınca ban yiyorsun boost dan ben kendi emeğimle geliştim ve hala memnunum fakat şuan roblox da ticaret yapmak aşırı riskliAlıntıyı görüntüle
benim arkadaş oyun geliştirme işind€ ama o DevEx den parayı çeviriyor direk para işine girmiyorGrubun büyüklüğüne göre o mesela bizim grupta 2 milyon bobux var (oyun geliştirme - haftalık 12k alıyorum ben) öyle bir sıkıntı olmadı. Daha çok o inaktif gruplar için sanırım.
arkadaşlarınla oynayınca çok zevkli ve değişik oyunlar var ve parada kazanabiliyorsun sonuçta hem eğlence hem para .pREBLEX sarmaz bide cezan açılınca bak eskiden oynardım rebex almışlığım bile var ama çocukluk etmişim geçmişte kaldı.
pek kazanamadık ama 13 yaşındayken sarıyorduarkadaşlarınla oynayınca çok zevkli ve değişik oyunlar var ve parada kazanabiliyorsun sonuçta hem eğlence hem para .p
ben 15 yaşındayım totalde kazandığım paralar ile pc dizdimpek kazanamadık ama 13 yaşındayken sarıyordu![]()
NE NASIben 15 yaşındayım totalde kazandığım paralar ile pc dizdim![]()