Şuan pcem olmadığı için girmiyorum ama dc halil1054 ekle öğretimhangi oyun ismi bende oyun ingilizce
Kapandı artikRoblox oynarken bir anda PC donuyor 10 saniye bazen 5 saniye yada 30 saniye falan ama roblox donuyor arkada DC alt tab yapıyorum hiç bir problem yok fps drop değil bildiğin haraktesiz oyun donuyor her şey donuyor ve 1 kere donduktan sonra 1 saniye düzelip tekrar aynı sekilde donuyor Rtx 4060 AMD 5600
İnsanların özgürlüğü kısıtlandığı için seviniyorsun yazıkşükür kapandı
aynen kanka çocuklar oynamasın gerisi umrumda değil küçük çocukları iyi etkilemiyorİnsanların özgürlüğü kısıtlandığı için seviniyorsun yazık![]()
Geçen gün bi arkadaş konu açmıştı biriside gidip bizene bundan gibi bi laf söylemişti, ben o çocuğu raporladım ama ceza vermediler. Sana vermişler. Çok değişik Valla.Çözümü roblox oynamamak.
Diyecek çok şey varda işte anladın senGeçen gün bi arkadaş konu açmıştı biriside gidip bizene bundan gibi bi laf söylemişti, ben o çocuğu raporladım ama ceza vermediler. Sana vermişler. Çok değişik Valla.
Oyunu oynayan kitle sadece çocuk olmayabilir. Ayrıca küçük çocukları denetlemek ebeveynlerin görevi. Ayrıca robloxun çocukların gelişimi açısından çokça işe yarayan yönüde var. Bu oyunu oyna, oynama objektif olarak bir platformun kısıtlanması özgürlüğü kısıtlar.aynen kanka çocuklar oynamasın gerisi umrumda değil küçük çocukları iyi etkilemiyor
Oyunu ne ile oynuyorsun warp mı?Roblox oynarken bir anda PC donuyor 10 saniye bazen 5 saniye yada 30 saniye falan ama roblox donuyor arkada DC alt tab yapıyorum hiç bir problem yok fps drop değil bildiğin haraktesiz oyun donuyor her şey donuyor ve 1 kere donduktan sonra 1 saniye düzelip tekrar aynı sekilde donuyor Rtx 4060 AMD 5600