Rehber Roblox FPS limiti nasıl kaldırılır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,886
Roblox oynuyorum Arsenal oynarken 60 fps sabit almak bu sistemde üzdüğü için kısa bir arayışa girdim ve bu programı buldum:
Bunu yükleyip çalıştırmak yeterli. Ayrıca sadece limiti kaldırmıyor belirli FPS' e sabitleyebiliyorsunuz.
144 Hz veya üstü monitör sahibiyseniz işe yarayan bir uygulama. Legal olup olmadığı arasında çok düşündüm konuyu açmak için ama sonunda açmaya karar verdim.

Roblox oynuyorum Arsenal oynarken 60 fps sabit almak bu sistemde üzdüğü için kısa bir arayışa girdim ve bu programı buldum:
Bunu yükleyip çalıştırmak yeterli. Ayrıca sadece limiti kaldırmıyor belirli FPS' e sabitleyebiliyorsunuz.
144 Hz veya üstü monitör sahibiyseniz işe yarayan bir uygulama. Legal olup olmadığı arasında çok düşündüm konuyu açmak için ama sonunda açmaya karar verdim.
Hocam bu aralar çok drop yiyorum, siz de yiyor musunuz?

Çok iyi oldu bu. Düşük sistemi olan arkadaşlarımla vakit geçirmek için oynadığım bir oyun ama 1000fps alıp 60fps'de oynamak koyuyordu. Yararlı konu. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben oynamayıp saçma bulmama rağmen içeriği beğendim saygı duyarım

Geri